Γενικά Απορία περί καρδερίνας, θέση κλουβιού, τσουκνίδες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης stzark
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

stzark

PB Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2007
Μηνύματα
183
Πόλη
Περιστέρι
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΣΤ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΤΙ VIDEOS ΣΤΟ YOUTUBE KAI ME ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ Σ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ... ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ!😱
ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ! ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΒΑΛΑΝΕ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ Σ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΑ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ Η ΕΝΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙ Η ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥΛΙ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΑΓΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ :D ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΑ! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΤΩΝΕ.
ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΕΤΕ? Η ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΙΕΡΓΗ ΦΑΓΟΥΡΑ :D

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ Κ ΑΡΧΗΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΨΙΛΟΚΕΛΑΗΔΑΕΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΑ. Η ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ, ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΣΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ? ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ;
 
-Διάλεξε κάποια σημεία στη βεράντα ή στο μπαλκόνι σου, που να μην υπάρχουν
ρεύματα αέρος.Φρόντισε να μή τα βλέπει απ' ευθείας ο ήλιος.Βάλε τα κλουβάκια εκεί καλά στηριγμένα. Μερίμνησε ιδιαιτέρως για την καθαριότητά τους. Δώσε μιας καλής ποιότητος τροφή και αυγοτροφή όσο υπάρχει πτερόρροια. Ενα μπανάκι για 10 λεπτά κάθε δεύτερη μέρα. Μήν μετακινείς και μην ασχολείσε συνεχώς με τα πουλάκια, άστα
στην ησυχία τους. Νομίζω εσύ έχεις περισσότερο στρες απο αυτά. 😉

Υ. Γ για την τσουκνίδα εδώ...
<broken link removed>

Υπομονηηηή!
 
Back
Top