Γενικά Απορίες σχετικά με ζακο

ΑΓΓΕΛΟΣ2

PB Member
Πόλη
Βόλος
σε ενα πετ-σοπ μου ειπαν πως ενας ιδιοτης θα τους δωσει ενα ζακο γιατι εχει δυο(νομιζω εναν στο σπιτι και εναν στο μαγαζι)και ενω με τον εναν τα παει πολυ καλα ο αλλος δεν τον συμπαθει(ο δευτερος ζακο τον ανθρωπο)θα συμπαθηση τον κενουριο ιδιοκτητη; Μηπως ειναι πιασμενος απο εξω και ειναι αγριος;(δεν ξερω ποσο χρονων ειναι...)

μηπως ειναι πιασμενος απο εξω και ειναι αγριος;

Αυτό θα το καταλάβεις αν στο πόδι του έχει δαχτυλίδι.:)

θα συμπαθηση τον κενουριο ιδιοκτητη;

Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση. Είναι ανάλογα με τον χαρακτήρα του πουλιού. Μπορεί να τον συμπαθήσει μπορεί και όχι Αν του φερθεί καλά και ασχολείται μαζί του τότε ίσως του κερδίσει την εμπιστοσύνη και κατά συνέπεια να δημιουργηθεί μια σχέση αγάπης ανάμεσα στο πουλί και στο νέο του αφεντικό.🙄

Ενδιαφέρεσαι να τον αγοράσεις;

θα ηθελα ενα ζακο αλλα τη συγκεκριμενη εποχη ξερω πως δεν θα μπορω να τον φροντιζω οπως πρεπει, δεν υπαρχει και χρημα☹, απλα ειχα αυτες τις αποριες

ευχαριστω...

Το οτι δεν συμπαθει καποιον δε σημαινει οτι ειναι παρανομα πιασμενος. Εχω και την εντυπωση οτι δεν περνανε πλεον στη χωρα αυτα τα πουλια, τουλαχιστον εγω εχω καποια χρονια να δω τετοια.

Και δαχτυλιδι να μη φοραει μπορει να του το εχουν αφαιρεσει επειδη μερικα πουλια εκνευριζονται απο την υπαρξη του στο ποδι τους. Αυτα καλυτερα να τα διευκρινησεις εαν σε περιπτωση το σκεφτεσαι... 😉

θα ηθελα ενα ζακο αλλα τη συγκεκριμενη εποχη ξερω πως δεν θα μπορω να τον φροντιζω οπως πρεπει, δεν υπαρχει και χρημα☹, απλα ειχα αυτες τις αποριες

ευχαριστω...
Tοτε καλύτερα μην τον πάρεις. Αν όμως αποφασίσεις να τον πάρεις, τελικά, θα πρέπει να έχεις υπομονή, επιμονή και αγάπη.Συν αρκετό χρόνο να ασχοληθείς μαζί του. Οι Ζακό όσο τρυφεροί είναι άλλο τόσο είναι και ιδιότροποι. Πόσο μάλλον αν το πουλί είναι σε μεγάλη ηλικία και πάει σε ένα καινούργιο σπίτι. Και δεν ξέρουμε και τι έχει περάσει απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του. Το να μην τον χωνεύει κάτι σημαίνει...

oxi αποκληετε να παρω αυτη την εποχη, αργοτερα αν μπορω θα ηθελα αλλα βλεπουμε, απλα ρωτισα...

Back