Αναπαραγωγή Απορίες σχετικά με την αναπαραγωγή lovebird

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης teoxen
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

teoxen

PB New Member
Εγγραφή
26 Σεπ 2014
Μηνύματα
2
Καλησπερα εχω ενα ζευγαρι lovebird που πρεπει να ειναι κοντα 11 μηνων δεν εχω κανει τεστ το σκεφτομαι βεβαια αν και δεν νομιζω να με εχουν κοροϊδέψει ο εκτροφες που το πηρα. Το θεμα ειναι οτι ενω προσπαθω να τα ταισω με λαχανικα κτλ δεν μπορω να πω οτι τα ταραζουν απλα τσιμπάνε αν και τα αφηνω κ λιγο νηστικα. Το θεμα ειναι αν θα μπορεσω να ζευγαρωσουν; Και κατι αλλο,τωρα τελευταια ωρες ωρες βλεπω το ενα μαλλον το ιδιο καθε φορα να ανοιγωκλεινει τα φτερα του απότομα και να κανει αποτομες κινησεις και να μπαινει κ στην φωλια σαν τρελο. Και το εχω ακουσει να κανει κ ετσι μερικες φορες που ειναι κ τα δυο μεσα στην φωλια. Τι μπορει να ειναι αυτο;
 
και τα αφηνω κ λιγο νηστικα
Αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί τα αφήνεις νηστικά;
Έχεις δύο πουλάκια που μάλλον είναι ζευγάρι και θέλεις να τα βάλεις σε αναπαραγωγή.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να ενημερωθείς και να φροντίσεις την υγεία τους έτσι ώστε να είναι σε θέση να επιτελέσουν αυτόν τον ρόλο.
Χρειάζεται σωστή διατροφή, καθαριότητα και ήρεμες συνθήκες διαβίωσης.
Πες μας τι ακριβώς σπόρους τους δίνεις, ποια μάρκα και τι άλλο εκτός σπόρους τρώνε. Φρόντισε να διαβάσεις τα θέματα που σου έχω πιο κάτω γιατί αν δεν προετοιμάσεις σωστά τα πουλιά, όχι απογόνους, ούτε τα ίδια δεν θα μπορέσεις να χαρείς.
Διάβασέ τα και ό,τι απορίες έχεις πάνω σ' αυτά τα συζητάμε.
https://community.petbirds.gr/threads/Σουπιοκόκκαλο-στα-πουλιά.17816/
<Link Removed>
<Link Removed>
 
Πολλοι εκτροφεις μου εχουν πει να τα αφηνω νυστικα απο παπαγαλινη για να μαθουν να τρωνε τα λαχανικα για λιγες ωρες το πρωι βεβαια οχι ολη μερα.η τροφη ειναι χυμα. Τα καθαριζω συχνα με κατάλληλες πατιθρες απο ξυλο και σουπιοκοκκαλο.
 
το εχω ακουσει και γω πως αν τους βγαλεις το πρωι την τροφη και τους βαλεις λαχανικο ή κατι αλλο που δεν τρωνε γινετε ευκολοτερο να το δοκιμασουν οχι ομως να μενουν πολλες ωρες χωρις φαγητο διαβαζω πως τρωνε παπαγαλινη, μονο, κακως, τα lovebird θελουν αναμεικτη τρωφη και οπως λεει και η Μαρια συσκευασμενη.
 
Back
Top