Φροντίδα Απορίες σχετικά με τη φροντίδα κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης stavros3
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

stavros3

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαρ 2022
Μηνύματα
4
Πόλη
Φλώρινα
Απο οτι κατάλαβα έπρεπε να ποστάρω εδώ και όχι στο ποστ καλωσορίσματος. Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά! 🙂 καλως σας βρηκα!
Λίγες απορίες και καποια πραγματα που παρατηρησα αρχικά.
Το παιδί απο το πετσοπ που πηρα τον σπύρο (κοκατιλ), μου είπε πως ειναι περίπου 6 μηνων, ταισμένο στο χέρι.

1) τον έχω 3 μέρες, βάζω λίγο χέρι μέσα στο κλουβί, τον έχω ταίσει σποράκι από το χέρι μου, να επιχείρησω να τον βγάλω ή οχι ακόμα, καθώς δεν με πλησιάζει ευκολα, δείχνει να φοβάται ακόμα δηλαδή αν τον πλησιασω λιγο παραπανω ξεκιναει το χαρακτηριστικο χχχχ και τραβιεται πισω..
2) Κελαηδάει κυρίως αν του βάλω ήχους απο άλλα κοκατιλ, βεβαία αρχίζει δειλα δειλα και μόνος του.
3) του σιγοσφυριζω μια μελωδια και κινεί το σώμα του δεξια αριστερα με απαλες κινησεις, του αρεσει δηλαδη;
4) τα πρωινα επειδη λειπω απο το σπίτι του βάζω ραδιοφωνο, να το συνεχισω;
5) τι προτινετε σαν εξτρα λιχουδιά κάποιο φρούτο η λαχανικό; Έχω δοκιμάσει καρότο και μήλο, ξέρω θέλει υπομονή αλλά δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ!🙂
 
  1. Μην τον βγάλεις ακόμα, είναι πολύ νωρίς και μόνο που σου κάνει χχχχ σημαίνει ότι φοβάται. Άσε μερικές ημέρες να σε αποδεχτεί (και τον νέο του χώρο_)
  2. Καλύτερα να μην σκέφτεται ότι κάπου κοντά υπάρχουν άτομα του είδους του
  3. Ναι, του αρέσει. Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να συνεχίσεις
  4. Δεν ξέρω να σου πω...στη θέση σου θα το άφηνα σε χαμηλή ένταση και σταδιακά θα το καταργούσα.
  5. Άνιθο. Και αυτά που λες σιγά σιγά θα τα φάει. Τρώγε κι εσύ μπροστά του καρότο και μήλο, και δίνε του τα σε μικρότερα κομματάκια
 
με αυτο το χχχ πεθαίνω, και αυτό με το να τρωω μπροστά του το έκανα χθες και έκανα και το χαρακτηριστικό "μμμμ ωραίοοο" και γούρλωσε μάτι κατευθείαν! 😁 σε ευχαριστώ πολύ!
 
@stavros3 Καλημέρα, καλωσορίσατε!

Αφηστε προς το παρόν, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε τόσο γρήγορα την εκπαίδευση, μια εβδομάδα να ηρεμήσει, να καταλάβει τι του συμβαίνει είναι αναγκαία και μετά αρχίζετε. Δεν είναι θέμα το ραδιόφωνο, τους αρέσει η παρέα!
 
Βάζεις το χέρι σου μέσα με τροφουλα και λίγο μιλετ καμιά βδομάδα και σιγά σιγά θα αφού είναι ήμερο θα έρχεται κοντά σου μετά πάρε ένα κλαδάκι και βάλτο μπροστά του και θα σκαρφαλώνει θα σου πάρει κανένα μήνα όλο αυτο
 
Back
Top