Διατροφή Απορια για την κελαιδηνη εμποριου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pyroferus
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

pyroferus

PB Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2008
Μηνύματα
974
Πόλη
Αιγάλεω
Καλημερα σε ολους. Θα ηθελα να ρωτησω αν η κελαιδηνη του εμποριου ειναι καταλληλη για αυτην την περιοδο, η χρειαζονται καποιο αλλο μειγμα. 😉Τα πουλια ειναι σε εσωτερικο χωρο. Στο σαλονι του σπιτιου😱.
 
Κελαϊδίνη, χμ… Άλλος ένας αυθαίρετος κατά την άποψή μου όρος, όμοιος με αυτόν της βιταμίνης όταν αναφέρεται στις πολύχρωμες σκόνες. Τι θα πει κελαϊδίνη;

Pyroferus, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημά σου. Αν μιλούσαμε για τυποποιημένο μείγμα σπόρων το οποίο αναφέρει το ποσοστό του κάθε σπόρου που περιέχει ή αν μιλούσαμε για ένα μείγμα σπόρων το οποίο έχει φτιαχτεί από κάποιον με συγκεκριμένες αναλογίες, τότε θα μπορούσα να έχω άποψη για το αν είναι κατάλληλο ή όχι για αυτή την εποχή.

Θα πρέπει πλέον να ζητάμε από τα καταστήματα συγκεκριμένα πράγματα. Να ζητάμε δηλαδή σπόρους που προορίζονται αποκλειστικά για τα είδη πουλιών που φροντίζουμε, όταν ζητάμε βιταμίνες να παίρνουμε βιταμίνες, όταν ζητάμε αβγοτροφή να παίρνουμε αβγοτροφή κ. Ο. Κ.. Με την… κελαϊδίνη δεν μπορούμε να καλύψουμε διατροφικά οτιδήποτε ζει σε κλουβί. Μπορεί ίσως να καλύπτει ως ένα βαθμό τις διατροφικές ανάγκες ενός είδος πουλιού, θα πρέπει όμως να ξέρουμε από ποιους πόρους αποτελείται και σε ποια ποσότητα για να μπορούμε να κρίνουμε κι αν μας κάνει ή όχι το προϊόν.
 
Back
Top