Αναπαραγωγή Αποστείρωση της αμάρας πριν την αναπαραγωγή

Σύλια

PB New Member
Εγγραφή
3 Αυγ 2020
Μηνύματα
85
Πόλη
Αθήνα
Γειά σας... Θέλω να προετοιμάσω το ζευγαράκι μου για την αναπαραγωγή που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Έχω βρει ένα σκεύασμα σε γνωστό για καναρίνια Pet SHOP, το FKE και θα ήθελα να μου πείτε, μπορώ να το βάζω στο μπανιερό τους για να πλένονται ώστε να γίνει αποστείρωση της αμαρας για εκείνη την περίοδο? Τι θα μπορούσα να τους δώσω ώστε να ενισχυθεί το ανοσοποιητικο τους σύστημα για υγιή νεοσους και γονείς?
 

Συνημμένα

  • fke.webp
    fke.webp
    5,7 KB · Προβολές: 5
μπορώ να το βάζω στο μπανιερό τους για να πλένονται ώστε να γίνει αποστείρωση της αμαρας για εκείνη την περίοδο?
Για ποιο λόγο να είναι αποστειρωμένη; Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο; Πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

Έχω βρει ένα σκεύασμα σε γνωστό για καναρίνια Pet SHOP, το FKE
Ποιο σκεύασμα είναι αυτό;
 
@Stavros ο Εκτροφεας που μου έδωσε το ένα από τα 2 πουλάκια όπου έχω, μου είπε πως πρέπει να γίνει αποστείρωση πριν την αναπαραγωγή του ζευγαριού.
 
Ποιο σκεύασμα είναι αυτό;
Έχει ανέβει φωτογραφία του προϊόντος στο πρώτο μήνυμα.

Νομίζω ότι πρόκειται για διατροφικό συμπλήρωμα και όχι για κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο των πουλιών.

Εν πάση περιπτώσει, @Σύλια τα περί αποστείρωσης της αμάρας πριν την αναπαραγωγή είναι μια ακόμη υπερβολή για χάρη του εντυπωσιασμού. Μην ασχολείσαι.
 
@Stavros σαφώς όλοι αγαπάμε τα καναρινακια μας και θέλουμε ότι καλύτερο γι αυτά... Εγώ όμως που δε γνωρίζω και τώρα μαθαίνω χάρη σε εσάς και σας υπέρ ευχαριστώ, τι κάνω στην περίπτωση που ο Εκτροφεας πρότεινε να τους δώσω αντιβίωση πριν την αναπαραγωγή? Το αποδέχομαι διότι σαφώς θέλει ό,τι καλύτερο για το πουλάκι που μου έδωσε και για τους νεοσους που θα προκύψουν ? Το αρνούμαι καθώς δεν έχω γνώσεις και φοβάμαι μη μου πάθουν κακό τα μικρά μου?
 
ο κάνω στην περίπτωση και ο Εκτροφεας πρότεινε να τους δώσω αντιβίωση πριν την αναπαραγωγή?
Όχι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια προληπτική θεραπεία πριν από την αναπαραγωγή. Ειδικά όταν πρόκειται για αντιβίωση, είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνεται.

Καταλαβαίνω την ανησυχία και το ενδιαφέρον σου και επίσης καταλαβαίνω γενικά όλους όσοι λόγω αυτού του ενδιαφέροντος τους είναι εύκολο να εντυπωσιαστούν και να ακολουθήσουν παράλογες συμβουλές ημιμαθών που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν. Το καλύτερο που έχω να σου προτείνω εγώ σχετικά με την αναπαραγωγή των καναρινιών, είναι να διαβάσεις με προσοχή αυτό https://community.petbirds.gr/threads/Η-αναπαραγωγή-των-καναρινιών.29538/ και όταν έρθει ο καιρός μπορούμε να συζητήσουμε όποια απορία σου προκύψει.
 
Back
Top