Γενικά Αποστολή budgie από άλλη πόλη;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anast1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anast1

PB New Member
Εγγραφή
6 Ιουν 2021
Μηνύματα
77
Πόλη
Αθήνα
έχει κάποιος εμπειρία για αποστολή budgie απο άλλη πόλη?

Βρήκα απο Γιάννενα και λέει τα στέλνουν με κτελ Αθήνα ..έχει παραλάβει κάποιος με αυτό τον τρόπο?

Ευχαριστώω
 
Κανονικα δεν επιτρεπεται
Μεγάλα πετσοπ το διαφημίζουν ότι στέλνουν σε όλη την Ελλάδα με ΚΤΕΛ. Έχουν ειδική συμφωνία για επιχειρήσεις ή είναι κι αυτό παράνομο και δεν τους νοιάζει?
 
@Nausicaa

Απο το 2015 η μεταφορα ζωων με ΚΤΕΛ επιτρεπεται μονο αν συνοδεύονται απο τον ιδιοκτητη/φροντιστη τους.
Οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο.

Ποια pet shops διαφημιζουν κατι τετοιο?
 
@Tony Forpus Θα προτιμούσα να μην τους εκθέσω καθώς δεν μίλησα προσωπικά μαζί τους για αυτό το θέμα, αλλά εύκολα βρίσκει κανείς την σημείωση ότι αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα (τουλ τα μπάτζι που έψαχνα εγώ) με ΚΤΕΛ σε σάιτ μεγάλων εκτροφέων.
 
Μιλησες για διαφημιση και για pet shops ενα μνμ πιο πανω και ενα μνμ αργοτερα μετατράπηκε σε μη διαφημιση και σε εκτροφεις αντι για pet shops.

Προκειται για τελειως διαφορετικα πραγματα.
 
Διαφήμιση δεν εννοώ στην εφημερίδα, εννοώ ότι όταν είσαι στο σάιτ ενός πετσοπ που έχει και εκτροφείο, γράφει στις πληροφορίες ότι στέλνουν σε όλη την Ελλάδα με ΚΤΕΛ.
 
Προφανώς και όταν είσαι ο πρώτος που το βάζει σε άλλη πλατφόρμα τους εκθέτεις, ειδικά όταν , όπως εξήγησα, δεν έχεις μιλήσει προσωπικά μαζί τους. Έχουν δικαίωμα να υπερασπιστουν το τι γράφουν και πώς το εννοούν, κάτι το οποίο προφανώς δεν μπορούν να κάνουν όταν άγνωστοι στο ιντερνετ κάνουν printscreen το σάιτ τους.
Παρόλαυτά, για την ιστορία, ορίστε ένα, χρειάστηκε λιγότερο από λεπτό να το βρω ξανά.
 

Συνημμένα

  • 2.webp
    2.webp
    14,8 KB · Προβολές: 25
Αυτο ακριβως χρειαζομουν κι εγω ωστε να εντοπισω το καταστημα στο οποιο αναφερεσαι.
Αναφερεσαι λοιπον στο https://my-petshop.eu/el/

Εδω λοιπον προκυπτει και ακομα ενα θεμα περα απο την αποστολη των πτηνων.
Συμφωνα με το νομο απαγορευεται ενα pet shop να κανει αναπαραγωγη και να διαθετει τα πουλια απο το δικο του καναλι πωλησης.
Αυτο θα μπορουσε να γινεται μονο αν υπαρχει ενα νομιμως αδειοδοτημενο εκτροφειο και προκυπτουν τα απαραιτητα παραστατικα αναμεσα στο pet shop και στο εκτροφειο.

Σε οτι αναφορα την μεταφορα ζωων συντροφιας με τα ΚΤΕΛ και συμφωνα με τον κανονισμο δικαιωματων επιβατων (ΦΕΚ 1181/19-6-2015) δεν επιτρεπεται η μεταφορα ζωων συντροφιας εφ'οσον αυτα δεν συνοδευονται απο τον ιδιοκτητη/κατοχο τους.

Σε οτι αναφορα το διακδυκτιο,οτι ειναι δημοσιευμενο δημοσιως ειναι διαθεσιμο σε ελεγχο,κριτικη και χρηση χωρις την αδεια του ανθρωπου που το εχει δημοσιευσει αν δεν απαγορευει ρητα την χρηση του.(πνευματικα δικαιωματα κτλ)
Εννοειται οτι το διαδυκτιο ειναι μια κοινοτητα αγνωστων μεταξυ αγνωστων,παντα ετσι ηταν και παντα ετσι θα ειναι.
Οποιοσδηποτε αισθανεται θιγμενος μπορει να υπερασπισει τον εαυτο του αφου η αναφορα γίνεται στην -ανοιχτη σε προσβαση- πλατφορμα του PB.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top