Γενικά Αποτελέσματα test DNA απο sexado de aves

giannisvlg

PB Member
Εγγραφή
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.588
Πόλη
Αθήνα
Παιδιά την προηγούμενη Τρίτη μίλησα με τον εκτροφέα που περιμένω το καινούργιο lovebird και είχε στείλει την Τρίτη το πρωί τα δείγματα για το τεστ DNA. Εγώ είμαι ανυπόμονος όμως και περιμένω κάθε μέρα μήνυμα του αλλά για να μην περιμένω πότε πιστεύετε ότι θα τα πάρει;Δεν ξέρω άμα τα έκανε με το εξπρές ή με το κανονικό γιατί δεν θέλω να τον πρήζω και να τον ρωτάω πολλά, πάντως έχετε μία γενική εικόνα περίπου πότε θα τα πάρει μου είπε 10 με 15 μέρες αλλα στο κλασσικό βρήκα 8 με 12 εργασιμες και στο εξπρες 4.
 
@giannisvlg χαχα υπομονή δεν μπορείς να κανεις κάτι,το πιο γρήγορο δέμα από Κρήτη-Κομοτηνή ήταν 3 μέρες (επειδή μέσα είχε ζωντανούς οργανισμούς) και υπό κανονικές συνθήκες φτάνει σχεδόν την ίδια μέρα. Λογικά ο εκτροφέας θα γνωρίζει αν έφτασε ή όχι, αν έφτασε τότε ετοιμάσου!
 
@giannisvlg αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι (να φτάσουν εκεί) μετά νομίζω πως θα έχεις μια γρήγορη απάντηση, ξέρω ότι όσο το σκέφτεσαι τόσο δεν περνάει ο χρόνος, απλά λίγη υπομονή!
 
Γιάννη, ενημέρωσε σε παρακαλώ το θέμα όταν έχεις κάτι να αναφέρεις. Καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία σου αλλά πρέπει να κρατήσουμε το νήμα ως θέμα συζήτησης φόρουμ και όχι chat messaging.
 
Back
Top