Αναπαραγωγή Αποτυχημένη απόπειρα αρσενικού καναρινιού για ζευγάρωμα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης zbougas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

zbougas

PB New Member
Εγγραφή
11 Δεκ 2023
Μηνύματα
15
καλησπερα σε ολους! Ειμαι νεο μελος και αρχικα θα ηθελα να ευχαριστησω τον καθε ενα ξεχωριστα για ολες τις εμπειριες που μοιραστηκανε σε αυτο το site. Αγορασα μια καναρα πριν 2μιση εβδομαδες και μου εδωσε ενας φιλος μ ενα αρσενικο καναρινι για να τα ζευγαρωσω.. και τα 2 ειναι περιπου 9 μηνων… τα εχω σε μια ανετη ζευγαρωστρα εδω και 2μιση εβδομαδες με χωρισμα.. προχθες παρατηρησα την καναρα να φτιαχνει την φωλια της και ετσι εβγαλα το χωρισμα για να τα αφησω να κανουν την δουλεια τους.. χθες και σημερα ειχα 2 αποτυχημενες προσπαθειες του αρσενικου για ζευγαρωμα αλλα η καναρα παρολο που δεχνει ετοιμη δεν στηνετε και τον αποφευγει και τον αγριευει μετα απο την προσπαθεια του.. δεχνουν πολυ αγαπη το ενα στο αλλο αν εξαιρεσουμε το ζευγαρωμα, το ενα ταιζει το αλλο και ο αρσενικος εχει βοηθησει για την φωλια…η φωλια ειναι ετοιμη.. θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.. ευχαριστω!!
 
Καλησπέρα.
θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.. ευχαριστω!!
Για το καλό των πουλιών θα πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια ζευγαρώματος.
Η περίοδος αναπαραγωγής των καναρινιών είναι η Άνοιξη, ο Χειμώνας είναι περίοδος ξεκούρασης.
Τα πουλιά θα πρέπει να τοποθετηθούν μόνα τους σε ατομικά κλουβιά, ιδανικά σε 60άρα ζευγαρώστρα, για να μπορούν να πετάνε και να γυμνάζονται, βγάλε την φωλιά και το νήμα από το θηλυκό.
Την Άνοιξη θα πρέπει να κάνεις και στα δύο Διατροφική προετοιμασία πριν προχωρήσεις στην προσπάθεια αναπαραγωγής.
Φρόντισε για την καλή διατροφή τους και διάβασε τα άρθρα της αναπαραγωγής για να προετοιμαστείς και να έχεις μια επιτυχημένη αναπαραγωγή του ζευγαριού σου.

Να τα χαίρεσαι !!!
 
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Αλλα θα ηθελα να ακουσω αποψεις για το συγκεκριμενο θεμα!
 
Back
Top