Αναπαραγωγή Αποτυχημένη η περσινή χρονιά, υπάρχει καλύτερος τρόπος;

τέρης

PB New Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2009
Μηνύματα
1
Πόλη
Πάτρα
Γειά τι κάνουμε καλά ειμαι 38 χρονών και έχω που ασχολούμε τα καναρίνια απο 16 χρόνια και αυτό που εχω πάθει απο την περσινή χρονιά δεν το εχω ξαναπάθει από 19 ζευγάρια καναρίνια απόχτησα μόνο 12 πουλάκια και δεν ξέρω ποιο να ήταν το πρόβλημα στην κυριολεξία τα καναρινάκια τα προσέχω περισσότερο απο την οικογένεια μου. Φοβάμαι μήπως και φέτος πάθω τα ίδια. Υπάρχει κάποιος διαφορετικός τρόπος η κάτι που δεν ξέρω για την αναπαραγωγή, λέω σιγά-σιγά να ξεκινησω την αναπαραγωγή.
 
Καλησπερα
Πολυ διαβασμα στον αντιστοιχο τομεα του φορουμ και καταγραφη των συνθηκων, τεχνικων που δοκιμασες περυσι. Ολα με λεπτομερεια, καμια φορα μια μικρη λεπτομερεια κανει τη διαφορα. Επισης κατεγραψε και τα προβληματα πχ ασπορα,
καναρα δεν κλωσσαγε, καναρα δεν ταιζε, καποια ασθενεια, καθυστερημενη πτερορρεια κλπ


Καλο διαβασμα

ΜΦΧ
Πανος
 
Φίλε τέρη μόνο με καταγραφεί των πραγμάτων κάθε αναπαραγωγικής περιόδου θα καταλάβεις τί κάνεις σωστά και τί όχι.Από την άλλη υπομονή. Δεν έχουμε σε κάθε χρονιά τα ίδια αποτελέσματα.
 
Ξεκίνησε διαβάζοντας τα παρακάτω άρθρα για να τα χρησιμοποιήσεις ως σημείο αναφοράς προκειμένου να συγκρίνεις το δικό σου τρόπο με αυτόν που περιγράφεται στα άρθρα. Αυτά που θα διαβάσεις δεν είναι η απόλυτη συνταγή της επιτυχίας διότι τέτοια δεν υπάρχει πουθενά. Υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να προβλεφθούν και οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Εντούτοις, αυτά που θα διαβάσεις θα σε βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσεις τα λάθη και να αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ζευγάρωμα καναρινιών

Πιθανά προβλήματα στην αναπαραγωγή καναρινιών

Εμβρυϊκή Νέκρωση

Θνησιμότητα των νεοσσών στην φωλιά
 
Back
Top