Αναπαραγωγή Απροσεξια επεσε το αυγο απο το χερι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης latino
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

latino

PB New Member
Εγγραφή
28 Σεπ 2007
Μηνύματα
23
Πόλη
Θεσσαλονίκη
την πατησα λες και επιανα πρωτη φορά αυγο στα χερια μου πηρα ενα αυγο για να το ελεξω και μου επεσε απο το χερι μεσα στο κλουβί ειχε μεσα το σακουλακι δεν εσπασε το μικρο μεσα ελαφρος κουνιοτανε εβαλα το αυγο παλι μεσα στην φωλια εχει αλλα δυο ευτυχως η θυλικια εκατσε ξανα στα αυγα αλλα δεν ξερω πια θα ειναι η αντιδραση της. ελπιζω να τα καταφέρει το μικρό.
 
Μακαρι να τα καταφερει! Προσεχε πιο πολυ την επομενη φορα. Ειναι πολυ ευαισθητα και χρειαζεται προσοχη. Ελπιζω να πανε ολα καλα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: latino
δεν εσπασε το μικρο μεσα ελαφρος κουνιοτανε εβαλα το αυγο παλι μεσα στην φωλια εχει αλλα δυο ευτυχως η θυλικια εκατσε ξανα στα αυγα αλλα δεν ξερω πια θα ειναι η αντιδραση της. ελπιζω να τα καταφέρει το μικρό.
Σε ποιά μέρα του κλωσήματος βρήσκεται;
 
Η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος να πειραζουμε τα αυγα, μετα την ωοσκοπηση που κανουμε στην αρχη 6η-7η μερα δεν πρεπει να τα ενοχλουμε χωρις να υπαρχει λογος την περιοδο αυτη ειναι απαραιτητη η ησυχια στα ζευγαρια.
 
Κύτταξε το, να δούμε τί έγινε, αν είναι έτσι.

Υ. Γ Χωρίς να ακουμπήσεις, με ένα φακό.
 
Δεν θελω να σε απογοητευσω φιλε αλλα κατα την αποψη μου απεσυρετο, σου μιλαω απο πειρα γιατι και σε μενα ετυχε και χυθηκε το αυγο κολησε στο στηθος της καναρας και εγινε πιο χοντρη ζημια καταστραφηκε ολη η φωλια.
 
οκ αλλα αυριο τωρα τα κλωσαει η καναρα.
Αν έχει συμβεί οτιδήποτε "ατυχές", αύριο μπορεί να είναι αργά.
Να κολλήσουν και τα άλλα και να μη μπορεί να τα γυρίσει.
Μακάρι να είναι όλα καλά, αλλά για πάν ενδεχόμενο... (εσύ αποφασίζεις)

Υ. Γ Πασχάλη συγγνώμη, δεν είδα το ποστ σου, κτύπαγε το τηλ. και καθηστέρησα
να γράψω.
 
  • Like
Αντιδράσεις: pasx79
φιλε αμα εισαι τυχερος μπορει να βγει το μικρο απο το αυγο μακαρι να σκασει κανονικα και να βγει ενα υγειεστατο μικρο.
 
εμενα 2 πουλακια εχουν βγαλει απο χθες μονο το ραμφος τους εξω και δυσκολευονται να σπασουν το αυγο. Τα βοηθησα λιγο και εσπασα σχεδον το μισο κελυφος. Ελπιζω να σπασουν μονα τους το υπολοιπο και να ειναι υγιεις. Ειναι στην 14η και 15η μερα αντιστοιχα και εχει αλλα 3 αυγα μεσα η καναρα που πρεπει να βγουν σημερα η αυριο πουλακια γιατι εχουν σπορο.
 
Back
Top