Αναπαραγωγή Απυρωτη θηλυκια, τι μου προτεινετε;

Εγγραφή
1 Απρ 2009
Μηνύματα
409
Πόλη
Αμπελόκηποι
καλησπερα σας,
εχω μια θηλυκια που τις εχω ξεκινησει προετοιμασια απτα μεσα-τελη φεβρουαριου και δεν λεει να πυρωσει με τιποτα μα με τιποτα.. Τις βαζω συνεχεια αυγο την εχω φλομωσει στα αυγο τιποτα αυτη😕.. Τι καναρια τις εχω παει κοντα τι αλλα ζευγαρια μπας και γινει τιποτα αλλα στον κοσμο της αυτη.. Τι μου προτεινεται; Ευχαριστω
 
Παιζει ρολο η ηλικια και η διαθεση:)
Οταν ενα πουλι τρωει αυγο δεν πυρωνει αυτοματα 😉
 
Δημητρη κανενα πουλι δεν ειναι ιδιο με το αλλο και τετοιες περιπτωσεις θα τυχαινουν παντα, η αληθεια ειναι οτι η δικια σου το τραβηξε λιγο παραπανω... Κατ' αρχας εχε το νου σου να μη σου παχυνει πολυ απο τα διαφορα συμπληρωματα & βιταμινες, σε αυτες τις περιπτωσεις βοηθαει η παρουσια κοντα καποιου αρσενικου που να ''λεει'' καλα & συνεχως, επισης η προσθηκη φωλιας και υλικου ξυπνα τα ενστικτα(αν θελεις ψιλοφτιαξτην εσυ κι ας τη χαλασει αυτη), θεωρω δεδομενες τις συνθηκες (φωτισμος-θερμοκρασια), αν δινεις συνεχεια αυγο ελατωσε το και βαλε στη διατροφη της βιτ. Ε 3-4 φορες/εβδ.
 
τις εχω μαλλι και φωλια και το χει πεταξει ολο κατω.. Ειναι κοντα και καναρινια και αγριοπουλια ακουει.. Την ειχα σε ζευγαρωστρα με χωρισμα και την πηγα στο αλλο μισο εκει η προηγουμενη θηλυκια ειχε φτιαξει φωλια και αυτη την χαλασε. Για να καταλαβετε ηταν στο ενα μισο καναρινα με αρσενικο και στο αλλο μισο παλι καναρα με αρσενικο και τους αλλαξα θεση μηπως αυτη η θηλυκια που σας λεω ξυπνησει με το αλλο αρσενικο που ηταν διπλα. Να της ξαναβαλω το μαλλι μες στη φωλια;
 
Καλα ειναι να εχει εστω και λιγο υλικο μεσα για να καταλαβεις και εσυ πιο ευκολα ποτε θα ερθει η ωρα της...η συνεχεις αλλαγη συντροφων παντως δε σε βοηθαει, μαλλον λειτουργει αντιθετα και ειναι κατι που το κανουμε μονο απο αναγκη και παλι υπο προυποθεσεις.
 
μα ηταν αδιαφορη στον προηγουμενο και επειδη σαυτον που τη εβαλα τωρα υποτιθεται εχουν γνωριστει τωρα ειναι και πιο πυρωμενος.
 
Back
Top