Φροντίδα Απωθητική σκόνη για ψείρες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stfns
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stfns

PB Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2014
Μηνύματα
2.052
Πόλη
Καλλιθέα
Φέτος ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ένα νέο προιόν για την πρόληψη της ψείρας. Τα χαρακτηριστικά του περιγράφονται λεπτομερώς στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα:
landmark-sl.weebly.com/gammaeta-deltaiotaalphatau972muomeganu-landmark.html
Το μόνο μειονέκτημα από την μέχρι τώρα χρήση της πούδρας είναι ότι δεν διασκορπίζεται τόσο εύκολα, λόγω της εξαιρετικά απαλής υφής της. Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί η σπατάλη του προιόντος, πρέπει να δουλευτεί καλά στην εφαρμοσθείσα επιφάνεια.
 
Θα περιμένουμε τα ολοκληρωμένα συμπεράσματά σου, από την εφαρμογή αυτού του προϊόντος.
Υπάρχει μάλιστα μια αναδημοσίευση σχετικά με τη δράση της "γης διατόμων" που καλό είναι να διαβάσουμε όλοι https://community.petbirds.gr/threads/Γη-διατόμων-το-οικολογικό-παρασιτοκτόνο-και-φάρμακο.26519/
 
Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον Στέφανε. Πόσο κοστίζει η συσκευασία των 300 γρ. ;
 
Το συγκεκριμενο προιον το χρησιμοποιησε ενας ξαδελφος μου για να αντιμετωπιση την ψειρα και δεν πετυχε. Ισως για προληψη να κανει.
 
Το συγκεκριμενο προιον το χρησιμοποιησε ενας ξαδελφος μου για να αντιμετωπιση την ψειρα και δεν πετυχε. Ισως για προληψη να κανει.
Στην περιγραφη του προιοντος λεει οτι η υφη του στο μικροσκοπιο ειναι σαν γυαλι..

Στο μικροσκόπιο όμως, θα δούμε πως μοιάζει σαν σπασμένα γυαλιά, λόγω των δομών που αναφέραμε παραπάνω.
Ο Διατομίτης προσκολλάται εύκολα στα σώματα των εντόμων καθώς περπατούν και σχίζουν το κηρώδες επίστρωμα τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφυδατώνονται και τελικά να πεθαίνουν.

Η χρηση του ειναι να κολλησει πανω στην ψειρα και να τη σκοτωσει μεσω της αφυδατωσης απο τις σχισμες που κανει. Επομενως δεν εχει νοημα για προληψη πιστευω, εκτος αν σκορπιστει ταλκ προληπτικα μακρυα απο κλουβια (πριν φτασουν τα εντομα δηλαδη στο κλουβι).

Αυτο καταλαβαινω τουλαχιστον.
 
Πολλα λενε πως ειναι για αφυδατωση... Οτι περναει η ψειρα απο πανω και αφυδατωνεται. Δεν γινεται ομως ετσι.. Δεν θα μιλησω με σιγουρια για αυτο το προιον. Αφηνω ενα παραθυρακι ανοιχτο. Τωρα θα Χειμωνιασει και θα τρυπωσουν. Αντε να τις βρεις.
 
Back
Top