Φροντίδα Απωθητικό για κατσαρίδες, φιλικό για παπαγάλους

Dimitrisgiu

PB New Member
Εγγραφή
18 Νοε 2019
Μηνύματα
30
προσφατα μετακομιζαμε και βρήκαμε 3 κατσαριδες μικρες στο σπιτι και παθαμε σοκ, θα απολυμάνουμε ολο το σπιτι εκτος απο το δωματιο που κυκλοφορούν οι παπαγαλοι για να μην εκτεθουν στα εντομοαπωθητικα, ξερετε αν μπορω να βαλω κατι κοντα στο κλουβι τους μη τοξικο για εκεινους, αλλα να αποθει τις κατσαριδες; φοβαμαι πολυ μην πλησιασουν εκει για τροφη η νερο γιατι μεταφερουν πολα μικροβια, διαβασα για φιλα δαφνης, σοδα μαγιρικης και οινοπνευμα αλλα δεν ξερω ουτε αυτα αν ειναι καταλληλα για παπαγαλους.
 
Τέλεια λύση δεν υπάρχει δυστυχώς. Οι κατσαρίδες είναι πολύ ανθεκτικές και τα φάρμακα που τις κρατάνε μακριά, είναι επικίνδυνα και για τα πουλιά. έχει ξανά συζητηθεί το θέμα , θέλει λίγο προσοχή, να θυμάσαι πάντως ότι περισσότερη ζημιά θα κάνει η κακή χρήση κάποιου φαρμάκου παρά η ίδια η κατσαρίδα.
 
Μπορεις να καλεσεις συνεργειο για απολυμανση η οποια θα γινει με φιλικα προς τα κατοικιδια εντομοκτονα.
Στη συνεχεια μπορει να μπει καποιο απωθητικο gel σε στρατηγικά σημεια του σπιτιου.
 
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, gel θα παρω για ολο το σπιτι εκτος απο το δωματιο που κυκλοφορουν οι παπαγαλοι, η δαφνη μπορει να τους προκαλεσει κακο; απλα δεν θελω να πλησιασουν τα κλουβια τους και ακουγετε σειφ
 
Back
Top