Φροντίδα Απόψεις για κλουβί μεταφοράς budgie

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης myr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

myr

PB Member
Εγγραφή
19 Σεπ 2018
Μηνύματα
600
Πόλη
Αθήνα
Σκεφτόμουν να πάρω ένα τέτοιο για μεταφορά του Κρί-κι (budgie), εχει χρησιμοποιήσει κανείς; Βολεύει; Το μαθαίνουν; Ποτίστρα ταΐστρα παίρνει;

8457.webp

Σε αμάξι τους βάζω σε χωρισμένη 60αρα ζευγαρωστρα με την Σιτρους αλλά στο κτελ δεν χωράει αυτη οταν χρειαστεί (εκείνης της έχω μια μικρότερη για το κτελ, αλλά δεν εχει χώρισμα).
 
@Tony Forpus Το εχω ξαναδεί το αρθρο και ήταν βοηθητικό(οπως και διαφορα αντίστοιχα θέματα στο φορουμ), αλλά δεν έχει τυχει να βρω κανέναν να εχει άποψη για αυτά συηκεκριμενα που ειναι για μικρά ζώα και πτηνά.
 
Πιστεύετε ένα τέτοιο είναι καλύτερο; 29X19X25 είναι.
Το μέγεθος του κλουβιού μεταφοράς έχει να κάνει με το διαθέσιμο χώρο που έχει κανείς στο μέσο που ταξιδεύει. Αν μπορείς να το βολέψεις κάπου στο αυτοκίνητο, τότε είναι μια χαρά.

Εννοείται ότι το "κάπου στο αυτοκίνητο" δεν είναι το πορτ μπαγκάζ.
 
Απλώς δεν εχω δοκιμάσει τα νικελ, λογικα καλύτερο θα είναι.
Τα προτιμώ για αισθητικούς λόγους. Ως εμπειρία, έχω μερικά τα οποία έχω αποθηκεύσει εδώ και 6-7 χρόνια μετά από χρήση 2-3 χρόνια χρήσης. Τα κλουβιά δεν έχουν υποστεί απολύτως καμία φθορά. Η αποθήκευσή τους έγινε σε στεγανή συσκευασία που δεν επιτρέπει να εισέλθει υγρασία. Δεν γνωρίζω όμως ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα μετά από δέκα χρόνια συνεχούς χρήσης.
 
Back
Top