Διατροφή Από που προμηθεύεστε γύρη για τα πουλιά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης YannisK
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

YannisK

PB Member
Εγγραφή
24 Μαϊ 2007
Μηνύματα
2.235
Τη γύρη από που την προμηθεύεστε; Από το φαρμακείο;
 
Μπορείς να πάρεις από καταστήματα πώλησης υγιεινών τροφών. Αυτή συνήθως είναι νωπή και φυλάσσεται στο ψυγείο. Υπάρχει επίσης και αυτή που προορίζεται για πουλιά την οποία μπορείς να βρεις σε όλα τα ενημερωμένα πετ σοπ.
 
εγω απο εναν μελισσοπαραγωγο στη λαικη του σαββατου της νεας ζωης περιστεριου στην προεκταση του δρομου που στριβεια προς καβαλας. Οι κοντινοι θα ξερουν. Εχει σημασια μην ειναι εκτος ψυγειου για αρκετη ωρα. Εγω γιατι εχει αγνο μελι(ξερω νατο ξεχωριζω)τον εμπιστευομαι και για την γυρη. Εχει 5 ευρω τα 200 γρ. Ειναι και στη λαικη τη σημερινη κοντα στον αγιο αντωνιο
 
Πολυ ωραια. Σε ευχαριστω πολυ🙂. Να ρωτησω κατι;Η γυρη πωλειται μεμονομενα;
 
Πολυ ωραια. Σε ευχαριστω πολυ🙂. Να ρωτησω κατι;Η γυρη πωλειται μεμονομενα;
Ναι. Υπάρχει στα πετ σοπ, στα σούπερ, στις λαϊκές και σε μαγαζιά με βιολογικά, εγώ απο εκεί την αγοράζω.🙂
 
Ααα ωραια. Θα αγορασω αμεσα! Και η δοσολογια; Μιση αυγοθηκη;
Εγώ μόνο στην πτερορροια αγοράζω γύρη και βάζω μια κουταλιά του γλυκού σε ένα κιλό αυγοτροφή.. Δεν είναι μόνο η γύρη όμως, είναι και η σπιρουλίνα, η μαγιά μπύρας κλπ.. Αλλα ξεφεύγουμε απο το θέμα οπότε.. 🙂
 
Χρειάζεσαι βασικά μικρή ποσότητα γύρης, Δοκίμασε να τη βάλεις και από μόνη της σε εκείνες τις μικρούλες ταΐστρες, μήπως και τη φάνε έτσι, αν και χλωμό το βλέπω.
Επίσης η γύρη θα πρέπει να δεις ότι είναι φρέσκια. Αυτό, στα βιολογικά νομίζω καταστήματα δηλώνεται, στη λαϊκή δεν ξέρω. Και να πάρεις, από όπου αγοράσεις, γύρη που θα τη βγάλει από το ψυγείο - βασικά από την κατάψυξη - γιατί εκεί είναι που διατηρείται αν δεν κάνω λάθος. Μπορείς και εσύ να τη λαμβάνεις, κάθε πρωί, ένα κουταλάκι του γλυκού υπογλώσσια, χωρίς να έχεις φάει ή πιει κάτι, και μάλιστα τις πρώτες ημέρες σε μικρότερη ποσότητα και θα παρατηρήσεις αν κάνεις αλλεργία, οπότε και δεν ξαναπαίρνεις.
 
Back
Top