Διατροφή Από Deli Nature σε Royal Vogelfutter (vit+)

Akanthillis

PB Member
Εγγραφή
7 Σεπ 2021
Μηνύματα
496
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Μετακόμισα από την εξοχή στην πόλη (Θεσσαλονίκη) και έκανα μια εξόρμηση στα τριγύρω πετ σοπ να δω τι παίζει από τροφές και συμπληρώματα... Βρήκα την Royal Vogelfutter vit plus και είπα να τη δοκιμάσω, πρόσθεσα έξτρα λευκή περιλα και ανα ένα κιλό 100 γρ. κια
Περιμένω γνώμες σχετικά με το προϊόν
royalvogel_38158656.webproyalvogel_38158657.webp
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Έλα ρε συ τώρα, από ποιότητα σπορων δεν ξέρω αλλά σαν σύσταση ψιλό χάλια.
Τωρα εντάξει εσύ τα προσέχεις, τους δίνεις κι έξτρα δε θα έχεις κάποιο θέμα προφανώς αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως κατέληξες σε αυτήν.
 
@patrickios ήθελα μια απλή βασική τροφή για συντήρηση ,το βιαζομουν κιόλας γιατί ήμουν στα τελειώματα της προηγούμενης και δεν μπορούσα να παραγγείλω λόγω των ημερών αποστολής, δεν την έχω ξαναδεί και είπα να τη δοκιμάσω... Την εμπλούτισα και λίγο και αποτι βλέπω πάει καλά , καλύτερα από την προηγούμενη που είχε μέσα πολύ πέλλετ.
[automerge]1649506160[/automerge]
@PantelisTs μπορώ να την αραιωσω με ασπουρι αυτό δεν είναι πρόβλημα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
μπορώ να την αραιωσω με ασπουρι
Δεν είναι αυτό το θέμα. Σίγουρα θα τη μαζέψεις. Θα τα κανεις τα μαγειρέματά σου. Εγώ πλέον περνω μόνο του Hungenberg και για τα ιθαγενή και για τις καναρες και η διαφορά είναι μεγάλη.
 
@Akanthillis Εγώ έμεινα πολυ ικανοποιημένος με την ποικιλια σπόρων που έχει. Μπες στον καναρινοκοσμο που εξηγεί αναλυτικά στο site τις συστάσεις και θα καταλάβεις.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
@Akanthillis γενικά αν μπεις στη διαδικασία να πάρεις τσουβάλι έχεις άπειρες επιλογές, γι'αυτο παραξενευτηκα που πήρες τη συγκεκριμένη.
Οι μικρές συσκευασίες σε περιορίζουν πάρα πολύ και όλες είναι ψιλομουφα από σύσταση.

Γενικά έχεις επιλογές σε τσουβάλι ακόμα κι αν θέλεις να δίνεις την ίδια τροφή και στο καναρίνι και στην καρδερίνα.
 
@patrickios ναι και τώρα τσουβαλι πήρα και την μοιράστηκαν με τον θείο μου του έδωσα τα 17 κιλα (για 25 καναρινια περίπου) και κράτησα 3κιλα για εμένα , αν δω και δεν έχει αποδοχή με τον καιρό πάω παίρνω άλλη , συνήθως παίρνω μικρές συσκευασίες του ενός κιλού το καναρίνι τρωει versele laga prestige και manitoba best premium canary και η καρδερίνα τις αντίστοιχες μάρκες αλλά διαφορετική για κάθε είδος πλέων έχω μόνο δύο πουλιά και με βολεύει η συσκευασία του κιλού 😃
 
Εμένα μ αρεσε πολύ το μείγμα 61 που είχα πάρει αλλά δεν θα ξαναπάρω γτ είναι χυμα.τα σπόρια πολύ καθαρά χωρίς σκόνη ωραία μυρωδιά το καναρινι την έτρωγε καλά.το 67 θα ήθελα να πάρω αλλά έχει μόνο 20κιλο
 
Back
Top