Φροντίδα Απώλεια ενός από τα ετήσια καναρινάκια μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jk21

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.756
Πόλη
Περιστέρι
πριν λιγο ειχα μια απωλεια. Παροτι ειχα φερει τα πουλια σε ημιεσωτερικο χωρο(εξω απο την πορτα μου στη σκαλα) πηγαινοντας να βαλω σημερα τροφη ειδα ενα απο τα ετησια καναρινακια μου φουσκωμενο στον πατο του κλουβιου. Πηγα να το παρω να του δωσω υγρη βιταμινη αλλα ηταν αργα. Δεν προλαβα αμεσως κατεληξε. Αυτο μου με σκαει ειναι οτι στην τροφη τους βρηκα κυριως υπολειματα και ισως δεν τους ειχα βαλει αρκετη. Τα αλλα βεβαια δειχνουν καλα.σας παρακαλω αν προσεχετε πουλακια να τα προσεχετε περισσοτερο απο εμενα.συγνωμη
 
Και εγώ έχω παρατηρήσει αύξηση στην ποσότητα τροφής που καταναλώνουν τα πουλάκια μου (λόγο κρύου). Επίσης εμπλουτίζω την τροφή με λιπαρούς σπόρους για να αποφύγω τα ατυχήματα.
 
Καταλαβαινω απολυτα τα συναισθηματα σου jk21 ... Προχθες το βραδυ εχασα το πολυαγαπημενο μου μικρο λουγαρακι. Παρ'οτι εχω πολλα χρονια πουλια... Καθε φορα η απωλεια καποιου με "τσακιζει".Αυτη την φορα... Μου κοστισε πολυ. Μου το χαρισαν μια σταλιτσα...ηταν σε αθλια κατασταση. Το εκανα ενα πανεμορφο πουλακι.. Εμαθε να τρωει στο χερι μου. Ηταν ο μικρος μου αγαπημενος. Οσο σκεφτομαι πως το μεσημερι τον μαλωσα που σκορπουσε δεξια και αριστερα τα σπορια! Αλλα και οτι κατι δεν προσεξα, σκαω ακομα πιο πολυ!
 
Σοφια κ jk ειλικρινα λυπαμαι!
 
Είναι πιο γλυκός ο πόνος μιας απώλειας με ωραίες αναμνήσεις,
παρά η σιγουριά της μοναξιάς μας.please don't Sofia!
 
Δεν σου είπα μην στεναχωρίεσαι για το λούγαρο; Θα σου δώσω εγώ (και όχι ότι και ότι Γιαννιώτικο!).
 
η απωλεια ειναι το χειροτερο απο ολα γιατι τα φροντιζεις τα προσεχεις και κανεις ενα λαθος και τελος τουλαχιστον ας αφοσιοθουμε στα υπολοιπα για λιγοτερες απωλειες
 
Λυπαμαι πολυ Σοφια, καταλαβαινω καλα πως αισθανεσαι.Χανετε ενα κομματι ευτυχισμενης ζωης μαζι του. Ολα εκεινα τα μικρα και τα μεγαλα που μας χαριζουν. Οταν θα το αντεχεις, χαρισε μου μια φωτογραφια απο το πουλακι σου. Εχασα καιγω στις 7 Δεκεμβριου την αγαπημενη μου μικρουλα... ενα μικρο λευκο γλυκο πουλακι με μαυρα ματακια.
 
λυπαμε πολυ για τις απωλιες σας και σας ευχομαι να ειναι οι τελευταιες σας
 
Λυπάμαι πολύ και σας καταλαβαίνω γιατί τον Ιαν έχασα το πρώτο καναρίνι που απόκτησα. Ελπίζω να είναι και οι τελευταίες απώλειες.
 
Back
Top