Γενικά Απώλεια και τέλος το χόμπυ

Στρατος38

PB New Member
Εγγραφή
18 Απρ 2018
Μηνύματα
318
Πόλη
Σέρρες
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά μολις βγηκα να πιω καφε και ειδα οτι το καμαρι κατεληξε βέβαια για οσους δεν γνωριζετε υπηρχαν θεματακια (πτεροροια και μεβρανη στα ματάκια του).. Μαλλον καπου εδω τελειωνει και το χόμπι γιατι δεν αντεχω αλλη ηττα!
 
Φίλε καλησπέρα και λυπάμαι για την απώλεια σου. Απλά μην τα παρατάς. Είναι όμορφο χομπυ και όπως όλα έχουν ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες στιγμές.
 
Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου να σε καλα
[automerge]1587824991[/automerge]
Ααα συγνώμη τωρα ηρθαν ολα τα μνμτ μαζι σας ευχαριστώ όλους απλα μαζευτηκαν πολλα μονο φετος εχασα 2 καλες γέννες 1
 
Καλησπέρα Στράτο, λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου.
Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε χάσει πουλιά και ξέρουμε πως είναι να νιώθει κανείς αυτή την απώλεια. Στο χόμπι μας δυστυχώς μπορούν να προκύψουν πολλά ευτράπελα από το πουθενά μιας και ασχολούμαστε με ζωντανούς οργανισμούς οι οποίοι δεν εξαρτιούνται αποκλειστικά πάντοτε από την δική μας ευθύνη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρά τα στενάχωρα που μπορούν να προκύψουν υπάρχουν ένα σωρό ακόμη θετικά που μπορεί να αποκτήσει κάποιος από την ενασχόληση του με τα πτηνά. Καταλαβαίνω πως νιώθεις αλλα δεν χρειάζεται να τα παρατήσεις. Πριν λίγο καιρό έψαχνες για παπαγάλο. Κάνε μια νέα αρχή και θα δεις που όλα καλά θα πάνε.
Με το να δείχνουμε επιμονή και πείσμα σε κάτι γινόμαστε δυνατότεροι και στο τέλος οι ξαφνικές αυτές απώλειες ολοένα και λιγοστεύουν μέσω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει από προηγούμενα γεγονότα.
 
Ναι ετσι ειναι και εχεις απολυτο δικιο.. Απλα υπαρχει μια διαφορα το παπαγαλο θα τον έπαιρνα για "κοσμημα" (μίμηση ασχολία παιχνιδι...). Ενω τα καναρινακια βγάζουν μια ολοκληρωμένη εκτροφη στον άνθρωπο και τον καθενα απο εμας να βλέπει τον εαυτο του δημιουργό του ειδους
[automerge]1587825894[/automerge]
Αποψη μου μπορει και λαθος να ειναι.. Εγω αυτα που νιωθω λεω
 
Στράτο πιστεύω δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Κάθε ζωντανός οργανισμός έχει αυτήν την κοινή μοίρα. Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον θάνατο. Μόνο να τον καθυστερήσει. Φυσικά εσύ μπορεί να έχεις έναν ευαίσθητο χαρακτήρα και να μην το αντέχεις. Τότε εντάξει. Αλλά δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Λυπάμαι πολύ.
 
Χριστός Ανέστη, πέρασα από την θέση σου. Βέβαια αιτία στην δική μου περίπτωση ήταν ένα κ@λικο γεράκι. Έχασα δύο πουλιά απ΄ τα οποία το ένα δεν περιγράφεται. Δεν πέρασαν όμως παρά μόνο λίγοι μήνες που δεν άντεξα και "ξανακύλησα". Θα πίνεις κάποια μέρα τον καφέ σου στο μπαλκόνι, θα δεις τον τοίχο άδειο και... Καλή συνέχεια φίλε.
 
Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω απο οταν μου εκανε δωρο ο νονος μου ενα καναρινι κολλησα το "μικροβιο" και δεν σταματησα ποτε να αποζηταω την παρεα του...
Μερη σημερα εχουν περασει απο τα χερια μου 20 καναρινια,1 λουγαρακι και ενας φλωρος. Η απολειες ηταν δυσκολες, μερικες δεν εχουν ξεπεραστει ακομα αλλα η αγαπη και η αφοσιωση παραμενουν ιδιες. Οπως και να εχει καθε απολια θελει τον χρονο της...
Ολα βεβαια εξαρτονται και απο των χαρακτηρα του καθε ατομου...
 
Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται για να καταλάβει εάν του λείπει ή όχι αυτό το χόμπι.
Και από το αποτέλεσμα πράξε κατά το δοκούν.
Εμείς απλά σε περιμένουμε πίσω.
 
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου! Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος τώρα και αν είναι κάτι που επιζητάς πραγματικά θα ξανακυλήσεις χωρίς να το καταλάβεις εφόσον υπάρχουν οι αντικειμενικές δυνατότητες...
 
Back
Top