Αργή φωνή για το μπάσιμο της καρδερίνας και η φωνή βισλίου

Λέλος

Banned
Εγγραφή
12 Φεβ 2008
Μηνύματα
272
Πόλη
Πάτρα
Άλλο ένα κομμάτι σε σειρά. Αργή φωνή για το μπάσιμο καρδερίνας. Επίσης, η φωνή βισλίου (κατηγορία βιρλία) μπροστινά.
 

Συνημμένα

  • 3.mp3
    3.mp3
    161 KB · Προβολές: 273
  • 02.mp3
    02.mp3
    169 KB · Προβολές: 158
  • 033333.mp3
    033333.mp3
    184 KB · Προβολές: 158
"Αδελφε" μου τα πουλια ποτε δεν ηταν και δεν θα ειναι αλητες!(ασχετο).. Εχεις ανεβασει και εγω δεν ξερω ποσα...track οπως λες... Εχουν ενδιαφερον δεν λεω.. Αλλα για το συγκεκριμενο ειδος αφενως πιστευω πως δεν υπαρχει στανταρ (η μικρη ενασχοληση μου με το συγκεκριμενο ειδος, μου εδειξε πως υπαρχουν πολλες παραλλαγες στο κελαιδισμα), αφετερου το να κανεις...''συρραφη'' τα αποσπασματα και να προσπαθησεις να ''χτυπησεις'' μικρα πουλια ειναι κατι πολυ δυσκολο και για πολυ ψαγμενους. Εντελως πληροφοριακα λοιπον... Το ολο θεμα. Προσωπικα σε ευχαριστω παντως...
 
Προσπαθώ να δώσω κάποια πράγματα και από κει ο καθένας αν θέλει να μοντάρει ότι του αρέσει και να το δουλέψει. Το CD δεν δουλεύει απευθείας σε καρδερίνα. Είναι ζήτημα αν πάρει 30% πρέπει να το δουλέψεις πρώτα σε καρδερινοκάναρο στις αρχές και μετά μαζί CD και καρδερινοκάναρο σε καρδερίνες. Δεν σου αρέσει να έχεις πιο πολλές επιλογές;
Μπορεί να μην σου αρέσει και τίποτα.
" Οταν όμως τα ακούς σε πουλί... mama mia μούρλια! "
 
"Δεν σου αρέσει να έχεις πιο πολλές επιλογές";
Και πως θα γινει αυτο;Εχοντας φωνες πουλιων που για να τις χρησιμοποιησω θα πρεπει πρωτα... Να κανω εξασκηση-εκπαιδευση σε καρδερινοκαναρο.. Και μετα ολα μαζι..σε καρδερινα;(η οποια πιθανον να κανει της παραλλαγες της )Κατι πιο απλο; Ναι μπορει οταν τα ακους σε πουλι να ειναι απολαυση.. Αλλα αν ειναι για να τα ακουσω σε πουλι... Να πρεπει πρωτα να το στειλω στην χορωδια Τιπαλδου, ασε...
 
Δίκιο έχεις και γω μέχρι να τα φτιάξω πέρασαν 10 χρόνια έτσι το ευχαριστήθηκα όμως.
Παρεπιπτώντως έχουν τα Γιάννενα ωραία παιδιά; Μόνο τον Μπονόβα θυμάμαι 1 και τίποτα ύψος!
 
Εσενα μπορει να σε "επαιρνε" μια δεκαετια μαζοχισμου.. Εμενα παλι οχι! Και οσο για τα Γιαννενα αν βγαζουν ωραια παιδια... Τι να πω... Οσοι εχουν ματια βλεπουν.Αλλωστε το υψος (που αναφερεις) δεν ειναι... Και τοσο σημαντικο αν υπαρχουν αλλες αρετες.
 
Μήπως τα Γιάννενα βγάζουν ωραία μικρά παιδιά ;
Τώρα για τις φωνές μην αγανακτείς αν ξεκινήσεις εφέτος το πολύ σε 20 με 30 χρόνια να έχεις πουλιά. Τότε οι Καρδερίνες θα απαγορεύονται και οι μεταλλαγμένες!
 
Αν και δεν καταλαβαινω το υφος..ωστοσο θα σου απαντησω σε υφος αναλογο(του μπερδεματος).. Νομιζω πως θεωρεις τον εαυτο σου... Ειδημονα. Και κατα την ταπεινη μου γνωμη κανεις λαθος. Το οτι εχεις ανεβασει 6-7 ή και 1000 .. Αποσπασματα ηχου.. Δεν σε κανει αυτοματα μετρ .. Και ειδικο στο ειδος. Δεν υπαρχει περιπτωση αγανακτησης, απο εμενα.. (μαλλον αυτοι που διαβαζουν θα αγανακτησουν).. Ανεβασε οτι θες... Μεχρι και Ρουβα... Αν τον χρησιμοποιησεις πρωτα σε καρδερινοκαναρα και μετα ολα μαζι σε καρδερινες.. Θα καταφερεις να λενε το "shake it", αψογα! Το αν θα εχω ...ή αν εχω πουλια ειναι δικο μου θεμα.. Και σιγα μην σου δωσω λογαριασμο!
😀.. Συγνωμη Σταυρο!
Και ναι τα γιαννιωτακια ειναι αστερια!
 
Άσχετα αν όλοι μπορούν να εφαρμόσουν αυτά που προτείνεις, νομίζω ότι καλύπτουμε ένα εξειδικευμένο κομμάτι της εκπαίδευσης των πουλιών (που είναι τα πιο αγαπητά ιθαγενή στην Ευρώπη) και πιστεύω ότι το καταλληλότερο μέρος για να παρουσιαστούν είναι το PB.
Υποστηρίζω την προσπάθειά σου να μας δείξεις την δική σου μέθοδο και σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους όσα με κόπο έχεις συγκεντρώσει.
 
Back
Top