Γενικά Αρσενικό ή θηλυκό αυτό το καρδερινοκαναρινάκι;

@ΜΑΒΡΟΣ
Ειλικρινά πιστεύεις ότι μπορεί να βρεθεί άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει το φύλο του από αυτή την φωτογραφία;
Για να βοηθήσεις θα πρέπει να βρέξεις με νερό τα δάχτυλα σου και να παραμερίσεις τα πούπουλα χαμηλά, γύρω από την περιοχή της αμάρας και των γεννητικών οργάνων, να βγάλεις μία κοντινή φωτογραφία του, και ίσως μπορέσουμε να καταλάβουμε το φύλο του.
 
@Vada Να σας πω ότι είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο εγω έχω κοινά καναρινια και μόνο, μου είπαν να βγάλω μια φωτογραφία κάτω από το ράμφος του, ειλικρινά λοιπόν πίστευα πως αφού αυτό έκανα θα επερνα μια απάντηση, (ειλικρινά πιστεύεις να βρεθεί άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει το φύλο του από αυτη τη φωτογραφία )ο χλευασμός πρώτη μούρη όμως ε?
 
@ΜΑΒΡΟΣ
Δεν είναι χλευασμός ,είναι η πραγματικότητα.
Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει το φύλο του πουλιού από αυτή την φωτογραφία.
Γι'αυτό άλλωστε δεν σου απάντησε κανένας μέχρι τώρα.
Αν νομίζεις ότι υπερβάλλω σου ζητώ συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω.
Ίσως να έχω διαφορετική αντίληψη στο χιούμορ.
 
Έχω κι άλλες φωτογραφίες αλλά πραγματικά στο μέρος που μου είπατε ΚΑΝΈΝΑΣ δε μου το ανάφερε, χωρίς αυτό να πάει να πει ότι σς αμφισβητώ, εμένα μου είπαν να βγάλω το κεφάλι τη μάνα κσι κάτω από το ράμφος, ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ ΜΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΊΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ασχολήθηκα και ήθελα να μάθω το φύλο του που αν είναι ασερνικο να το πάρω από τα καναρίνια να το βάλω σπίτι να του περάσω φωνές...
 
Η φωτογραφία που ανεβασες είναι σωστη γιατι όντως τα καρδερινοκαναρα μεχρι μια συγκεκριμενη ηλικια φαινονται απο το χρωματισμο κατω απο το ραμφος.

Τι ηλικιας ειναι?
 
Το κιτρινο κατω από το ράμφος παραπέμπει σε αρσενικο. Για σίγουρα θα περίμενα λιγο μεχρι αρχιζει να "σαλιαριζει". Δλδ να αρχισει να κελαηδαει συνεχομενα χωρίς να ειναι καθαρή η φωνη.
 
Από όσο ξέρω φαίνεται αρσενικό.αλλα αυτά τα πουλιά ειναι λιγο μυστήρια όσο αφορά το φύλο τους και ξεγελάνε.
@Vada τα καρδερινοκαναρα δεν φαίνονται ευκολα από την αμαρα.τα νεαρά αρσενικα έχουν αυτα τα χαρακτηριστικά πορτοκαλι στο λαιμό τους.
 
Back
Top