Φροντίδα Αρσενικό και θηλυκό καναρίνι στο ίδιο κλουβί;

Anastasia S

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαϊ 2020
Μηνύματα
119
Πόλη
Νυρεμβέργη
Καλησπέρα σας,

Έχω κάποιες ερωτήσεις...

Θα μπορούσα να κρατήσω ένα αρσενικό και ένα θηλυκό στο ίδιο κλουβί;
Όμως εάν κρατήσω ένα αρσενικό και ένα θηλυκό στο ίδιο κλουβί, το αρσενικο θα κελαηδάει;
 
Kαλημέρα,να κρατήσεις καναρίνια διαφορετικού φύλλου δυσκολα είναι εφικτό χωρίς επιπτώσεις.Αρχικά έχοντας αρσενικό και θυληκό μαζί το αρσενικό πάυει να κελαηδα αυτομάτως.Έπειτα θα ζευγαρώνουν με αποτέλεσμα η θυληκία να εξαντλείται συνεχώς.Επίσης δεν είναι κατάλληλες όλες οι εποχές για αναπαραγωγή αλλα ΜΟΝΟ αρχες φλεβάρη εως τελη μαιου,οπου αν ειναι μαζί τα πουλάκια θα ξυπνά το αναπαραγωγικό τους ενστικτο.Ακόμη ο αρσενικός πιθανότατα θα κυνηγά την θυληκια να την βατέψει και όπως προείπα θα εξαντλείται η καημένη.Το καλύτερο είναι να έχεις δύο διαφορετικά κλουβιά χωρίς να βλέπονται τα πουλιά μεταξύ τους ώστε να κελαηδάει στο μέγιστο και ο αρσενικός.

Υ.Γ Μόνο τα θυληκά καναρίνια μπορούν να συμβιώσουν σε ένα κλουβι 😉
 
Nαι στο ίδιο δωμάτιο μπορούν δεν υπάρχει θεμα για αυτα, αλλα για εσένα και το πόσο θες να ακούς τον αρσενικό να κελαηδά.Μπορείς πχ να έχεις το ένα κλουβι πάνω στο άλλο.
 
Εάν τα πουλιά βλέπονται θα μπουν σε αναπαραγωγική φάση αργά ή γρήγορα με αποτέλεσμα πάλι το θηλυκό να ξεκινήσεις να γεννάει αυγά. Γι'αυτό το λόγο σου πρότεινε ο Παναγιώτης να μπει το ένα κλουβί πάνω στο άλλο.
 
Back
Top