Αναπαραγωγή Αρσενικό καναρίνι έκανε αβγό

Mairh mary

PB New Member
Εγγραφή
6 Μαρ 2021
Μηνύματα
7
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα, αγόρασα ένα καναρίνι πριν 6 μήνες, αρσενικό, κ σήμερα πρωί πρωί έκανε ένα αβγό! Είναι 8 μηνών περίπου περίμενα να κελαηδησει κ αντί αυτού είχα γεννητούρια! Τι γίνεται; ;
 
Αυτό που είσαι τόσο... απόλυτος, δεν μπορώ με τρελαίνει...😀😁
Χαχαχαχα...σωστος,θα επρεπε να περιμενω λιγο για να δουμε αν ειναι γονιμοποιημενο το αυγο! 🤣
 
Καλημέρα, αγόρασα ένα καναρίνι πριν 6 μήνες, αρσενικό
Συγνώμη Μαρία αλλά με την σιγουριά σου γέλασα κ εγώ! 😜Μετά το ανεμογκαστρι υπάρχει κ η περίπτωση να είναι ερμαφρόδιτο!
 
Ο κύριος που μ το πούλησε ήταν κάθετος ότι είναι αρσενικό
Συνήθως τα λάθη ορισμένων κυρίων που πουλάνε καναρίνια είναι προς την κατεύθυνση του αρσενικού. Συμπωματικά, ένα αρσενικό καναρίνι πωλείται ακριβότερα από ένα θηλυκό. Προσωπικά, δεν θυμάμαι κάποια περίπτωση λάθους που θα είχε ως αποτέλεσμα να πουλήσει ένας κύριος ένα αρσενικό καναρίνι για θηλυκό. Αυτά οι κύριοι τα ξεχωρίζουν από τα 30 μέτρα. 🙂
 
Δεν αγοράζουμε πουλιά δύο μηνών. Ενα πουλάκι δύο μηνών δεν "δείχνει" το φύλο του. Εδώ είμαστε επιφυλακτικοί στις εκτιμήσεις μας μετά απο 6 και8 μήνες μήνες όταν τα πουλιά είναι ακόμα "άγουρα". Ολες οι μπουρδολογίες των pets στηρίζονται στην δική μας άγνοια. Προσοχή.
 
Να θυμάσαι εμένα τοτε
Την αντίθετη περίπτωση δεν θυμάμαι. Εσύ ζήτησες αρσενικό. Εσένα σου πούλησε θηλυκό καναρίνι για αρσενικό. Αυτό είναι το σύνηθες.

Αυτό που δεν θυμάμαι είναι να ζήτησε κάποιος θηλυκό και αντί για αυγό να άρχισε να κελαηδάει σαν τρελό και να μην άφηνε ήσυχη κανάρα για κανάρα.
 
Αυτό που δεν θυμάμαι είναι να ζήτησε κάποιος θηλυκό και αντί για αυγό να άρχισε να κελαηδάει σαν τρελό και να μην άφηνε ήσυχη κανάρα για κανάρα.
χαχαχαχα Καλό, αλλα ανακριβές. Πήγαινε την εποχή της αναπαραγωγής, που γίνεται πανικός για τα θηλυκά, και θα σου πουλήσουν και αρσενικούς τριών ετών για κοριτσάκια ! με τιμές μάλιστα πολύ "τσιμπιμένες" !
 
Πήγαινε την εποχή της αναπαραγωγής
Ναι ναι, εντάξει κατά την περίοδος αναπαραγωγής.

Η ουσία πάντως παραμένει η ίδια. Τα "λάθη" των κύριων. στην πραγματικότητα δεν είναι σχεδόν ποτέ λάθη.
 
Ε μου έχει συμβεί και εμένα αυτό. Μιλάμε ο άλλος μου είχε πουλήσει ενα θυληκό καναρίνι (τελικά μου βγήκε σε καλό γιατί αν ήταν αρσενικό δεν θα είχα αυτά τα πανέμορφα καναρίνια τώρα) για αρσενικο και το πλήρωσα για αρσενικό. Αλλά τελικά δεθήκαμε πάρα πολύ! @MARY58 Χαχα καλό.😜
 
Back
Top