Αναπαραγωγή Αρσενικό κοκατιλ αδιαφορεί για τη θηλυκια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης manto
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

manto

PB New Member
Εγγραφή
18 Απρ 2009
Μηνύματα
14
Πόλη
Αθήνα
ο αρσενικός κοκατιλ μου αδιαφορεί για το θηλυκό.. Αυτός ήταν κάνα 2 χρονια στην 'απομόνωση', παρατημένος σε ένα κλουβί k χωρίς να ασχολείται κανένας μαζί του, μέχρι που μου τον χάρισαν k του πήρα k μια θηλύκια για να μην είναι μονος του. Με μένα είναι πολύ χαδιάρης k φωνάζει οποτε με βλέπει για να τον βγάλω από το κλουβί k να τον χαϊδέψω..στην θηλύκια όμως δεν δίνει καμια σημασία k μάλιστα όταν πάει να τον πλησιάσει γίνεται λίγο επιθετικός(δεν τις κάνει tpt, αλλα σηκώνει το λοφίο k κάνει κίνηση να την τσιμπήσει). Καμια ιδέα; Είναι ήδη 6-7 μήνες μαζί..
 
Τι μεγεθος εχει το κλουβι; Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με την διαμονη τους.

Την καραντινα την τηρισες;(αν και πλεον δεν εχει σημασια)
Τους εκανες γνωριμια; Αν οχι παρε ενα κλουβι στην θηλυκια βαλε την μεσα και βαλε τα κλουβια διπλα διπλα για μια βδομαδα. Κανε τους καλη διατροφη με αυγο πολυβιταμινες φρουτα κλπ και ξαναβαλε τα μαζι.Αν δεις οτι παλι τυσακωνονται ξανακανε το ιδιο.

Για το φυλο τους εισαι σιγουρη;
 
Εδω και 6-7 μηνες δεν εχουν πλησιασει ακομη το ενας το αλλο; Δεν ξερω αν θα βοηθησει καπου να τα χωρισεις πλεον και να "γνωριστουνε" σε διπλανα κλουβια αφου γνωριζονται πολυ καλα. Ισως ενα νεο μεγαλο κλουβι να βοηθουσε που να μπουνε και τα δυο για πρωτη φορα εκει ωστε να μην ειναι ο χωρος κανενος απο πριν οπως στην προκειμενη περιπτωση. Και η βοηθεια με την τροφη οπως σου ειπε κι ο Φωτης.
 
το κλουβι τους ειναι τεραστιο, οποτε δεν νομιζω οτι θα χρειαστουν αλλο. Εξαλλου τα βγαζω συχνα κατα την διαρκεια της μερας κ κανουν βολτες στο σπιτι.η θηλυκια παντως ουτε εμενα εχει συνηθισει. Δηλαδη ανεβαινει πανω μου(επειδη βλεπει τον αρσενικο που ερχεται κατευθειαν σε μενα κ καθεται πολυ ωρα) αλλα δεν με αφηνει να την ακουμπισω. Οσο για την τροφη, δεν τρωνε καθολου φρουτα. Προσπαθησα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα, αλλα λεω να δοκιμασω μια ιδεα μου βρηκα εδω. Να χτυπησω τα φρουτα στο μιξερ με φρυγανια κ να βαλω κ μερικα σπορακια. Ελπιζω να πιασει.λετε δηλαδη να τα χωρισω προσωρινα;
 
Back
Top