Ασθένειες Αρσενικό μπάτζι φταρνίζεται συνέχεια και κάνει θορύβους από τη μύτη του

vasiliki2022

PB New Member
Εγγραφή
9 Μαϊ 2022
Μηνύματα
6
Πόλη
Thessaloniki
Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα την βοήθεια σας τον τέλευταιο καιρό ο αρσενικός μου φτερνιζεται συνέχεια και κάνει αυτόν τον θόρυβο σύνεχεια μ το Ράμφος του ..επίσης προχθές τον έπιασα μα κάνει εμετό δεν ξέρω τι τον ρχρι πειράξει τον είχα πάει σε πτηνιατρο γτ έκλεψε το βράδυ με είχε πει έχει ακαραια στην τραχεία μου έδωσε αντιβιώσης έκανα την θεραπεία αλλά ο ρικακος μου ακόμα ταλαιπωρείται αν δείτε η ουρίτσα του δεν αναπνέει καλά και μετά από αυτό ο γιατρός μου είπε να του δώσουμε ασμινινι για το άσθμα γτ δεν αναπνέει καλά το μικρό μου και ενώ του δίνω την ασμινινι μου έκανε εμετό κι έχω ακόμα 7 μέρες για να τελειώσω τελείως την θεραπεία αλλά το φτέρνισμα είναι πολύ συχνό θα ήθελα την βοήθεια σας από φαγητό και νερό τρώει και ειναι και ορεξάτος κανονικά απλά αγχώνομαι πολύ ! Ευχαριστώ
 
@vasiliki2022
Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δυστυχώς ο γιατρός που το είδε δεν έχει κάνει τις σωστές ενέργειες για την αντιμετώπιση του.
Δεν υπάρχει διάγνωση δηλαδή.
Υπάρχουν δύο λύσεις,
Η πρώτη αλλάζεις γιατρό και η δεύτερη επικοινωνείς με το Διαγνωστικό κέντρο της Κομοτηνής αναφέρεις τα συμπτώματα και ακολουθείς τις οδηγίες που θα σου δώσουν.
Αν βρίσκεται στο ίδιο κλουβί με άλλο πουλάκι θα πρέπει να τα χωρiσεις.
 
@Tony Forpus Στον κύριο Σαντοριναίο ρχω ακούσει τα καλύτερα και ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος θα τον ξανά πάω τον μικρό για επανέλεγχο
[automerge]1654890158[/automerge]
@Ledagcc εκεί το πήγα ξέρω είναι πολύ καλός
 
Καλησπέρα και περαστικά. Μιλήστε με τους ανθρώπους στην Κομοτηνή ή αλλού. Συχνά αναπνευστικά προβλήματα δεν σημαίνουν λοιμωξη στο αναπνευστικό, κάτι που υπονοεί και ο εμετός. Πιθανώς να είναι γαστρεντερικό. Ναι, υπάρχουν πουλιά με άσθμα, όπως και άνθρωποι, αλλά σπανίως κάνει εμετό. Περαστικά πολλ΄!
 
Back
Top