Γενικά Ασχολείται κάποιος με την εκτροφή καναρινιών Ορφέους;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Chef21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@gianniskilkis Ενταξει.. Εγω δεν εχω εντρυφησει στην αναπαραγωγη, στις ρατσες... Και σε ολα αυτα που αφορουν τους εμπειρους. Μιλαω καθαρα για το ακουστικο της ολης υποθεσης.
 
Καλά κάνεις, κανείς δεν είπε κάτι αντίθετο. Απλά εάν όποιο καναρίνι μας άρεσε η φωνή του το κάναμε στο τέλος θα γινόταν μύλος. Που θα βάλεις ένα τέτοιο πουλί; Στο υπόγειο; Είναι καλό δείγμα για να συνεχίσεις; Μα αυτή η "ράτσα" δεν είναι καν αναγνωρισμένη. που θα βρεις άκρη στο νήμα! Που θα βρεις υγιή πουλιά να κάνεις ζευγάρι; και εάν υποθέσουμε πως σου αρέσει απλά η φωνή του για ένα πουλί όταν πίνεις τον καφέ σου, τι θα κάνεις θα σωπάσεις όλα τα υπόλοιπα για να μην "τρελαθεί"ο μίμος; Καταλαβαίνεις πως θα μπορούσα να σε ρωτάω πράγματα όλο το βράδυ! Επειδή δεν είναι κάτι σταθερό και αναγνωρισμένο.
 
@gianniskilkis Εγω δεν θα μπορουσα να σκεφτω ολες αυτες τις ερωτησεις παντως! 😂 Οι γνωσεις σου ξεπερνανε τις δικες μου κατα πολυ! Εν κατακλειδι.. Τιποτα δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται εκ πρωτης οψεως! 🙂
 
Περιγραφικά τα ανέφερα. α) επειδή δεν είναι αναγνωρισμένη ράτσα και δεν έχει στάνταρτ και β) όταν ασχοληθείς, έστω με ότι βρεις, δεν θα μπορείς να το βάλεις σε κοινή χρήση. Σαν μίμος που κατ΄εμένα είναι θα αλλάξει ρεπερτόριο. Μιλάμε πάντα για να σχοληθεί κάποιος και όχι να πάρει ένα πουλάκι... Καλή συνέχεια.
 
Back
Top