Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εδω μεσα ασχολειται με καποια απο αυτες τις ρατσες που εχω φωτο η καποια αλλη ρατσα που να ειναι dominant!
Θα καταλαβεις καποια στιγμη γιατι το γραφω ακριβως ετσι.
Ακριβώς το ίδιο σου είπε και ο Βασίλης πιθανότατα νομίζοντας ότι δεν γνωρίζεις την έννοια του dominant.το θεμα ειναι οτι αυτο το πουλι εχει το ασπρο μεσα του κυριαρχο και αυτο ειναι που με ενδιαφερει εμενα πχ εγω δεν θελω ενα λευκο απλο dominant αλλα να ειναι μελανινικο με κυριαρχο το ασπρο μεσα του
Εγώ περιμένω να μάθω αυτό.Γιάννη στα πουλιά που δείχνεις η λέξη dominant αναφέρεται στο λευκό. Διαχωρίζει δηλαδή ότι το λευκό είναι κυρίαρχο και όχι υπολλειπόμενο.
Όπως ακριβώς δηλαδή και στον Μάκη μου δημιούργησες και σε μένα την ίδια απορία.Δεν γίνεται να καταλάβει ο Βασίλης, αλλά και εμείς μαζί του, ΤΩΡΑ
και όχι κάποια στιγμή;
πχ εγω δεν θελω ενα λευκο απλο dominant αλλα να ειναι μελανινικο με κυριαρχο το ασπρο μεσα του.
Βασίλη...Για να βγάλεις για παράδειγμα Αχάτη λευκό κυρίαρχο μπορείς να έχεις δύο αχάτες για ζευγάρι αλλά το ένα θα είναι λευκό και το άλλο κίτρινο..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας