Θα ήθελα να σας χαιρετίσω αφού είμαι καινούριος στην ιστοσελίδα.. Επίσης, μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το καναρίνι μου;(του οποίου΄έκοψα ελαφρώς το πόδι ενώ προσπαθούσα να κόψω τα νύχια του)
είχε; Τώρα;το οτι κουτσαίνει δεν είναι μόνιμο, μην ανησυχείς.φαίνεται πως του έκοψα λίγο το πόδι γιατί είχε μεγάλη αιμορραγία αρχικά και προς το παρόν κουτσαίνει.
φιλη μου απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Μηπως ειδες το πουλακι;το οτι κουτσαίνει δεν είναι μόνιμο
όταν το νεύρο απο το νύχι κοπεί λίγο βαθύτερα, ματώνει, πονάει και το πουλάκι κουτσαίνει, κατα κανόνα όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα!Φιλη μου απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα; Μηπως ειδες το πουλακι;
Φυσικα και μπορει να του μεινει κουσουρι, το πουλακι πρεπει να το δει ενας γιατρος! Δεν του εκοψε λιγο παραπανω το νυχι, το Ποδι του εκοψε..
Προς τι λοιπον το μην ανησυχεις;Βεβαιως και πρεπει να ανησυχει! Και παλι συγνωμη
φιλικα☹
Εγω καθε αλλο παρα αυτο ειπα. Η ενσταση μου εγινε γιατι του απαντησες οτι θα σταματησει να κουτσαινει, χωρις να δεις το πουλι... Και εφ οσον ο ιδιο ανεφερε οτι δεν εχει κοψει νυχι αλλα ποδι!"απαπααα, το κούτσανες"...
Λέγεται αυτό;
Δεσ το post #5Δεν έχει διευκρινιστεί τελικά τι έκοψε.;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας