Αναπαραγωγή Αυγά και καθάρισμα κλουβιού σε lovebirds

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης NADINE66
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

NADINE66

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιαν 2021
Μηνύματα
41
Πόλη
Μαρούσι
Καλησπέρα σας,

ήθελα να κανω την εξης ερωτηση τα lovebids μου εχουν αυγουλακια στην φωλια αλλα το κλουβι ειναι ακαθάριστο εδω και 3 εβδομαδες ,γιατι με ειχαν ενημερωσει οτι απο την στιγμη που κανουν αυγα να μην τα καθαρισω και μετακινω το κλουβι γιατι θα τα αναστατωσω, η αληθεια ειναι κ ολας οτι μας φοβουνται ακομα (δεν τρωνε απο τ χερι μας -δεν βγαινουν εξω-δεν τα ακουμπαμε καν)

έχω κάνει καλά και δεν εχω καθαρισει το κλουβι ?


Σας ευχαριστώ πολύ .
 
έχω κάνει καλά και δεν εχω καθαρισει το κλουβι ?
Δεν έχεις κάνει καθόλου καλά. 3 εβδομάδες είναι πολύ μεγάλο διάστημα και τα βακτήρια που μπορεί να έχουν αναπτυχθεί στις ακαθαρσίες στο πάτωμα μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό κίνδυνο για την υγεία των πουλιών. Θα άλλαζα το χαρτί σίγουρα κάθε δεύτερη μέρα. Έχει σχάρα το πάτωμα του κλουβιού σου?
 
@Φοίβος
οχ ... ! όχι δεν εχω σχαρα ... ειναι συρόμενο το κατω μερος σαν συρταρι, απλα για ν βγει θα ταρακουνηθούν αρκετά και για αυτό τον λογο μου ειπαν απο το μαγαζι που τα πηρα να μην τα πειράξω 😞 δεν βαζω χαρτί γιατί το κάνουν κομματάκια βαζω αμμο.

εντομεταξυ εχω παατηρησει οτι κυριως η θηλυκιά οταν βγαινει απο την φωλια κανει τις ακαθαρισιες της σε ενα συγκεκιριμο μερος μονο...


λέτε να εχουν παθει κατι;☹️με το που γυρισω σπιτι θα τα καθαρισω αμεσως
 
Δε παθαίνουν κάτι ούτε με τα καθημερινα! Απλως δεν θελουν πολυ κουνημα στο κλουβι! Αφου εμεινε τοσο με ξυδι καντο ''αλλα γενικα καλο ειναι να γινετε παντα με ξυδι" και μη φοβάσαι δεν έπαθαν κατι, απλως ειναι θεμα υγιεινής!
 
Back
Top