Αναπαραγωγή Αυγά που δεν σκάνε

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης itealexis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.

itealexis

PB New Member
Εγγραφή
14 Φεβ 2009
Μηνύματα
12
Πόλη
Ιτέα
Καλησπερα! Εχω ενα ζευγαρι καναρινια τα οποια ζευγαρωσα και στις 21 μαρτιου η καναρα εκανε το πρωτο αυγο. Ακολουθησαν και αλλα τρια σε τρεις μερες. Μεχρι σημερα ομως κανενα αυγο δεν εχει σκασει... Ενω εχω διαβασει οτι μεσα σε 14 μερες αυτο πρεπει να γινει.. Οποιοσ γνωριζει κατι παραπανω ασ απαντησει... Ευχαριστω!
 
Σου συνιστώ να περιμένεις λίγο ακόμα μπας και έκανες κανένα λάθος, αν δεν βγουν πάει να πει ότι είναι άσπορα και θα πρέπει να τα αποσύρεις!
 
Αλέξη εμένα έσκασε σήμερα αυγό που γεννήθηκε στις 23/3, αν δεν έχεις αλλάξει τα αυγά με πλαστικά τότε το τρίτο σου αυγό γεννήθηκε 23/3 και το τέταρτο 24/3. Έχεις ελπίδες τουλάχιστον για το 4ο αυγό. Αύριο συμπληρώνονται 14 ημέρες. Αν δεν σου βγει και αύριο κάνε μία ωοσκόπηση πριν τα αφαιρέσεις ή κράτα τα 1-2 ημέρες ακόμη αν δεν σε πιέζει ο χρόνος.
 
exo akousei pos i periodos ton 14 imeron arxizei apo toteleutaio augo diladi apo 24 auto isxiei
 
η καναρα καθεται για τα καλα στα αυγα οτν κανει και το τελευταιο της αυγο οποτε μετραμαι απο το τελευταιο αυγο. Περιμενε ακομη 2-3 μερες για να εξαντλησεις καθε πιθανοτητα. Παντως τα 2 πρωτα ηταν ασπορα η υπηρξε εμβρυακη νεκρωση.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top