Αναπαραγωγή Αυγά στη φωλιά lovebirds, τι να κανω τωρα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης parilaos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

parilaos

PB New Member
Εγγραφή
17 Απρ 2009
Μηνύματα
3
Πόλη
Ρόδος
Καλησπέρα σε ολους! Εχω 2 Lovebirds. Τα αγορασα τον Απρίλιο και υποτήθεται πως ήταν αρσενικό-θυληκό. Ομως ο υποτηθέμενος αρσενικός ειναι peach-faced ενώ το θυληκό fischer. σήμερα το μεσημέρι βρήκα 2 αυγά στη φωλιά. Υπάρχει περίπτωση να είναι γονιμοποιημενα; Κι αν υπάρχει σε πόσες μέρες θα εκολαφθούν; Και τι ενέργειες πρέπει να κανω ως τότε; Επισης τα πουλιά συμπεριφέροντε σαν ζευγάρι αλλά δεν τα εχω δει να ζευγαρώνουν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 
Για να τους εχεις φωλια περιμενες λοιπον να σου κανουν αυγα!
Που κολλας τωρα;

Θα βγουν(αν ειναι γονιμοποιημενα) υβριδια!
Τι να κανεις;
Αστα ησυχα και περμενε να δεις αν θα βγουνε!Η αλλιως κανε μια ωοσκοπηση(πατα στην αναζητηση την λεξη και θα σου βγαλει ποστ)
 
Βασικά ρωταω αν υπάρχουν καποιες ενέργειες που πρεπει να κανω για να τα βοηθήσω (π.χ. καθαρισμα φωλιάς). Ειναι πρωτη φορα γι αυτο ρωτάω! Δεν ήταν ερώτηση πανικού. Σε ευχαριστω παντως!
 
Τα λαβ κανουν αυγα καθε 2 ημερες κ συνηθως κανουν 5-7 αυγα κ απαιτουνται 23 περιπου ημερες για να εκκολαφθουν τα αυγα
υλικο τους εδωσες για να στρωσουν στη φωλια;
εσυ δε χρειαζεται να κανεις κατι τωρα, θα επρεπε να ειχες φροντισει για μια καλη διατροφικη προετοιμασια για να μπορεσουν τα πουλια να ανταπεξελθουν, αν κ στη δικη σου περιπτωση καλο θα ηταν να μην ζευγαρωναν καθολου αφου δεν ανηκουν στο ιδιο ειδος
εν πασει περιπτωση φροντισε να εχουν σουπιοκοκκαλο κ μια πετρα με ιχνοστοιχεια, καλης ποιοτητας σπορους κ καθαρο νερο καθε μερα κ φυσικα ησυχια, μη τα ενοχλεις κ μην μετακινεις το κλουβι τους

παρακολουθησε τα λιγες ημερες χωρις να τα ενοχλεις να δεις ποσα αυγα θα κανουν, αν καθεται η θηλυκια στη φωλια κτλ

στο εντωμεταξυ αφιερωσε λιγο χρονο για μελετη, το φορουμ ειναι γεματο πολυ χρησιμα θεματα
 
Back
Top