Αναπαραγωγή Αυγα κοκατιλ με νεκρους νεοσους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jsrory
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jsrory

PB New Member
Εγγραφή
25 Φεβ 2008
Μηνύματα
71
Πόλη
Περιστέρι
εχω μια κλουβα με 5 κοκατιλ (2 γονεις και 3 παιδια). Οι γονεις κλωσαγαν τα αυγα εδω και μερες και περιμενα να βγουν καποια στιγμη τα μικρα... Πριν 2-3 μερες βρηκα το ενα αυγο εξω απ την φωλια με ενα μικρο νεκρο μεσα και χτες βρηκα ενα μικρο πε8αμενο ε3ω απ την φωλια παλι! Υπαρχει περιπτωση να τα πειρα3ε καποιο απ τα μικρα και να ειχαν αυτη την καταλη3η;☹
 
Γιάννη εννοείς ότι έβαλες φωλιά σε κλουβί, όπου ηταν 5 πουλιά μαζί; Θα σου πρότεινα να βγάλεις τα υπόλοιπα πουλιά και να αφήσεις μόνο το ζευγάρι στο κλουβί. Και την άλλη φορά να αφήσεις μόνο το ζευγάρι στο κλουβί, ώστε να αποφύγεις πιθανούς τσακωμούς κλπ.

Οι λόγοι για την εμβρυϊκή νέκρωση μπορεί να είναι πολλοί. Ρίξε μια ματιά εδώ: Εμβρυϊκή Νέκρωση

Όσο για το νεκρό πουλάκι που βρήκες εκτός φωλιάς μπορεί να συνέβη ο,τιδήποτε. Απ' το να έπεσε απ' την φωλιά και να το σκότωσε κάποιο απ' τα υπόλοιπα πουλιά μέχρι να μην ταϊστηκε απ' τους γονείς κλπ.
 
τα ειχα ολα μαζι στην κλουβα! Δεν περιμενα οτι καποιο απο τα μικρα θα πειραζε τα νεογεννητα..🙁το πιο πι8ανο ειναι αυτο... Οι γονεις δεν πιστευω να μην τα ταιζαν με τιποτα, ειχα δει ποσο πολυ προσεχαν περσι τα πρωτα που γεννησανε.
 
Back
Top