Διατροφή Αυγοτροφή για παπαγάλους σπιτική ή εμπορίου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης valasia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

valasia

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουλ 2018
Μηνύματα
388
Πόλη
Νέα Φλογητά
Μια φορα την εβδομαδα βραζω ενα αυγο και το ανακατευω με κουακερ οπως μου ειχε προτεινει ο εκτροφεας μου. Δοκιμασα παλιοτερα να βαλω και καποια μυρωδικα οπως ριγανη και δενδρολιβανο αλλα δεν την πλησιασε καθολου.
Εσεις τι αυγοτροφη προτεινεται; Μηπως ειναι καλητερες του εμποριου; Και αν ναι ποια η διαφορα;
 
Δοκιμασε τη βρωμη να τη βαλεις στο 'multi' και να τη κανεις σκονη. Βγαζεις τη βρωμη απο το multi. Μετα το βρασμενο αυγο, καντο κομματακια - μαζι με το τσοφλι - και ριχτο στο multi επισης και καντο μικρα κομματακια κι αυτο. Τωρα αρχιζεις και προσθετεις τη 'σκονη' βρωμης σιγα σιγα - δεν πρεπει να γινει πηχτο, προσθετεις αναλογα.

Εαν μπορεσω θα ανεβασω καποια φωτο απο τη δικη μου ωσυε να δεις το αποτελεσμα,

Μπορεις επισης να προσθεσεις βοτανα οπως ταραξακο και τσουκνιδα.

Εμποριου δεν θα σου προτεινα.
 
Το να δινεις σπιτικη φυσικα και ειναι καλυτερο! Μια μπορει να φαει κ μια οχι! Παρολα αυτα μπορεις να του βαζεις που κ που κ του εμποριου, δεν ειναι απαραιτητο βεβαια αν τρωει απο τη δικη σου!
 
Υπαχουν αποξοιραμενα στο εμποριο; Δεν ετυχε να δω καπου

Υπαρχουν σιγουρα σε καταστηματα με βοτανα-μπαχαρικα και μπορεις να βρεις ακομη και βιολογικα...
Ισως και σε κανα σουπερ μαρκετ πχ ΑΒ που φερνει ιδιαιτερα πραγματα σε αυτο το ειδος...
 
Εχω δει ξανα το προιον και εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες.Αν δεν κανω λαθος το χρησιμοποιει και ο εκτροφεας μας αλλα δεν το εχω παρει γιατι διαβαζω πως χρειαζεται αρκετες μερες επεξεργασια.Φοβαμαι μηπως "φορτωθω" ακομη μια δουλεια.
 
http://the-petstore.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=632

αυτο ειναι το σωστο λινκ!

Οσον αφορα τους βλαστωμενοςυ σπορους δεν ειναι και κατι τρομερο η παρασκευη τους! Βαζεις μια ποσοτητα μεα σε νερο και το αφηνεις για 12 ωρες! Μετα σε ενα σουρωτηρι τα ξεπλενεις και ατα φηνεις χωρις νερο! Για δυο μερες επαναλαμβανεις το ξεπλυμα και μετα αφου δεις οτι εχουν ξεπεταχτει τα στεγνωνεις σε χαρτι κουζινας και τα προσφερεις! Προσωπικα πριν τα σερβιρω να ξεπλενω κ με βιολογικο μηλοξυδο!
 
Back
Top