Γενικά Αυτά είναι τα δικά μου καναρίνια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης djpietro
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
γεια σου, να τα χαίρεσαι, πάρα πολλά έχεις. εκτρέφεις κάποιο συγκεκριμένο είδος ή είναι διάφορα;
 
Σ ευχαριστώ Μαρια. Εκτρεφω ρατσες τύπου και χρωματος οπως red mosaic, red factor, yellow mosaic, yellow izabel, red izabel και απο τυπου εχω fife fancy, gloster kai frill.:)
 
Πέτρο, απ' ό,τι μπορώ να καταλάβω δεν υπάρχει φυσικός φωτισμός στο χώρο, εκτός από το φως που μπαίνει από την πόρτα. Έχεις και τεχνητό φωτισμό μέσα; Αν ναι, πόσες ώρες τον ανάβεις;
 
Φιλε Σταυρο οπως σας ειπα ο χωρος ακομα θελει μερικες αλλαγες γιατι τα πουλια ηταν στο πατρικο μου και τωρα τα μεταφερα εδω που μενω. Εχω παραγγειλει bird lamp την οποία θα βαλω απο βδομαδα με χρονοδιακοπτη τον οποιο θα ρυθμιζω ουτως ωστε να μεγαλωσω τη μερα σε σχεδον 14 ωρες μεχρι μεσα Φεβρουαρίου..
 
Μπράβο σου djpietro για τα τόσα πολλά καναρίνακια που καταφέρνεις και συντηρείς! Να τα χαίρεσαι όλα! Σου εύχομαι καλή χρονιά σε εσένα και στο εκτροφείο σου! Καλή συνέχεια και καλές αναπαραγωγές! Αν θες ανέβασε κι άλλες φώτο από τα ζευγάρια σου για να τα θαυμάσουμε! Τα πηγαίνεις και σε διαγωνισμούς; Φιλικά Αμβρόσιος!
 
Σ ευχαριστώ φίλε Αμβροσιε για τα καλα σου λογια και τις ευχές σου
Καλη χρονια να εχουμε ολοι με υγεια πανω απ ολα. Του χρονου αν πανε ολα καλα θα παω για πρωτη φορα σε διαγωνισμο. Πλεον εχω πολυ καλες γραμμες καναρινιων απο διακεκριμενους εκτροφεις κ επισης εχω φερει και 1-2 ζευγαρια απο Ιταλια αν παν ολα καλα με την αναπαραγωγή και εχω καλους απογονους ισως το ονειρο γινει πραγματικότητα :)
 
πολυ ωραια πουλια εκτρεφεις, αν μπορουσες να ανεβαζες ποιο κοντινες φωτογραφιες, να τα βλεπαμε καλυτερακαι ωραια μεγαλα κλουβια εχεις, να ξερεις οτι η bird lamb μεχρι 30 ποντους δινει την ακτινοβολια (βιταμινες) που θελουμε μετα λειτουργει σαν κανονικη λαμπα
 
Σ ευχαριστώ Πανο. Σύντομα θα σας παρουσιάσω τα ζευγάρια μου με πιο κοντινες φωτο. Η bird lamp που αγορασα ειναι 45 ποντους κ μεσα σ αυτες τις μερες περιμένω τον ηλεκτρολογο να ρθει. Δεν ηξερα αν με καλυπτει η μια ετσι αγορασα 2 για να είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει ικανοποιητικος φωτισμός.
 
Καλησπέρα και πάλι φιλοι μου. Εχω βαλει τις 2 λαμπες οι οποιες ειναι 15 watt και ειναι 45 εκατοστα η καθε μια. Ο χωρος μου ειναι περιπου 2,5χ2. Αναγκαστικα εχω βαλει τη μια πλαγια στη μεση του χωρου και την αλλη πανω απο την εισοδο και απεναντι απο τα κλουβια. Πιστευετε ειναι ικανοποιητικος ο φωτισμος; Με καλυπτουν 2 λαμπες;
Επισης εχω λιγοστεψει τα ζευγαρια μου(ποιοτητα》ποσοτητα) 🙂 και πλεον εχω μείνει με κιτρινα κ κοκκινα λιποχρωμικα, ασπρα υπολείπομενα και γκλοστερ..
 
Ποσα καναρινακια εχεις συνολικα; Να τα χαιρεσαι! Περιμενουμε πιο κοντινες φωτο!
 
εχω τωρα 13 ζευγαρια τα ειδη που ειπα πιο πανω και εχω επισης και 2 καναρες (κοινα καναρινια) τις οποιες εχω αφησει για παραμανες μηπως χρειαστει. Ειναι οι καλυτερες μάνες που ειχα ποτε. Και οι 2 μαζι μου μεγαλωσαν κοντα στα 20 μικρα. Ειναι και οι 2 τριων χρονών. 🙂 Ειχα ακομα 1 η οποια την εχασα απο επιθεση γατας και ηταν ο λογος που ανασυνταχτηκα κ εκανα ενα ωραιο κλειστο εκτροφειο για να μην το ξαναπαθω... λυπηθηκα πολυ.
Θα βγαλω κ αλλες φωτο συντομα.. Σ ευχαριστώ πολύ!
 
καλημέρα! Έχεις πάρει τις ειδικές λάμπες με uv για πτηνά; δεν ξέρω για την αντιστοιχία μέτρων / watt αλλά σίγουρα η λάμπα θα πρέπει να κρεμαστεί χαμηλότερα από το ταβάνι για να φτάνει και τα κάτω κλουβάκια επαρκώς.
 
Καλημέρα! Ναι εχω παρει ειδικές λάμπες uva & uvb,Arcadia Bird Lamp. Γι αυτό εχω βαλει μια πανω απο την εισοδο για να χτυπα απεναντι στα κατω κλουβια.Απλα δε ξέρω αναλογα με το χωρο ποσο δυνατος πρέπει να είναι ο φωτισμος...
 
Μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που κάνει χρήση, διάβασε αυτό soft foods
δίνει αναλογία 40w ανά m2 .
Διάβασε κι αυτό επίσης ed.ac.uk/polopoly_fs/1.40960!/fileManager/UV%20LIGHTING%20FOR%20PSITTACINES.pdf
αναφέρει ότι πρέπει να αλλάζονται κάθε χρόνο οι λάμπες κι ας μην βλέπεις εσύ διαφορά στην απόδοση.
 
Back
Top