Διατροφή Αυτές οι τροφές που ενισχύουν το κελάηδημα ισχύουν;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης StathisS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Γενικά μιλώντας, μην περιμένεις να αρχίσει να κελαηδά σαν τρελό ένα καναρίνι επειδή θα του δώσεις μια συγκεκριμένη τροφή. Όλα τα υγιή αρσενικά καναρίνια που έχουν μια σωστή ολοκληρωμένη διατροφή και σωστό πρόγραμμα διαβίωσης κελαηδούν συνέχεια. Αν δεν κελαηδά, κάτι πάει στραβά εδώ.
 
Οχι μια χαρά είναι, τρία έχω τα δύο κελαηδούν όλο το χειμώνα εκτός από το το τρίτο το Τιμπράντο το οποίο από τότε που άλλαξε φτερά σταμάτησε και πιστεύω ότι τώρα όσο ανοίγει ο καιρός θα ξεκινήσει. Απλά αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάτι που βοηθάει. Σε ευχαριστώ πάντως!
 
Απλά αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάτι που βοηθάει
Προσωπικά μιλώντας, δεν θα αγόραζα κάποιο προϊόν που διατείνεται ότι ενισχύει το κελάδημα, αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.
 
Σε ευχαριστώ απλά ρωτησα γιατί είναι ενας πετσοπας που παιρνω πράγματα από εκεί και μου έλεγε προχθές ότι τώρα που ερχεται η άνοιξη να το "ενισχύσω" και τέτοια οπότε αφού κελαηδούν δεν παίρνω τίποτα.
 
απλά ρωτησα γιατί είναι ενας πετσοπας που παιρνω πράγματα από εκεί και μου έλεγε προχθές ότι τώρα που ερχεται η άνοιξη να το "ενισχύσω" και τέτοια
Το φαντάστηκα. 🙂
 
Το ρουψεν σαν σπόρος "γλυκαίνει" το κελαιδησμα αλλά δεν προσφερει τιποτα. Η γνώμη μου είναι να αυξήσεις λίγο το σελήνιο και βιταμίνη Ε(σουσάμι,καμελίνα, πατζαροφυλα) + κάποιους ελαιούχους σπόρους. Λίγο anti stress, πολυβιταμινουλα και ο χρόνος θα δείξει.
 
Back
Top