Γενικά Αυτος ειναι ο ringneck μου

*gate7*

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουν 2009
Μηνύματα
4
Πόλη
Αιγάλεω
οπως σας ειπα στην κατηγορια νεων μελων, εχω εναν παπαγαλο ringneck. Αυτος ειναι:
 

Συνημμένα

  • DSC00416.webp
    DSC00416.webp
    50,7 KB · Προβολές: 154
  • DSC00417.webp
    DSC00417.webp
    37 KB · Προβολές: 149
Να σου ζησει! Πως τον λενε;Ειναι εξημερωμενος; Ποσο καιρο τον εχεις;Δωσε μας μερικες πληροφοριες! Ειναι πολυ ομορφος! Ασχολεισαι ομως αρκετες ωρες μαζι του;
 
Να σου ζησει Σωτηρη ειναι πολυ ομορφος! Αλλα στο στηθος του φαινεται να του λυπουν αρκετα πουπουλα! Δεν ειναι περιοδος πτερορροιας αρα κατι αλλο εχει! Θα μπορουσες να ανοιξεις ενα θεμα στην κατηγορια των παπαγαλων για πληροφοριες για το τι μπορει να εχει, μιας κι εδω γινονται παρουσιασεις πουλιων!
 
Όντος φαίνεται να μαδιέται... Τι έχουνε πάθει τα φτεραάκια του στο στήθος;
 
τον εχω 1,5 χρονια. Δεν ειναι πληρως εξημερωμενος αλλα μπορουμε μονο να τον ταϊζουμε απο το χερι μας... Ειναι αρκετα φοβισμενος απο εμας γιατι δεν ξεραμε πως ακριβως να του φερθουμε οταν τον αγορασαμε, για αυτο και πηρα μερος στο forum αυτο να μαθω πληροφοριες. Επισης απο το μαγαζι που τον αγορασαμε,την αλυσιδα pet city,του ειχανε κοψει τις φτερουγες και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ειναι φοβισμενος.σχετικα με τα φτερα του απο ενα pet shop μου δωσαν αυτα τα φαρμακα:tabernil και candioli.
 
Προφανως ο παπαγαλος σου μαδιεται απο αγχος και μοναξια! Να προσπαθεις να ασχολησαι περισσιοτερες ωρες μαζι του και να τιου φαιρεσαι ηρεμα και με πολυ υπομονη!Γραψε κι ενα σχετικο θεμα!
 
Να τον χαιρεσαι!
Στο φορουμ θα βρεις πολλες πληροφοριες για την σωστη φροντιδα του!
 
. Για σου φιλαράκο καλώς ώρησες. Ομορφος είναι ο φίλος σου να σου ζήσει. Να τον προσέχεις και να τον αγαπάς, να του κάνεις παρέα και θα είναι μια χαρά.
 
Back
Top