Γενικά Αυτός είναι ο Ρούλης μου

Πόλη
Πειραιάς
Παιδιά, τελικά από χθες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι γίναμε κολλητάρια με το Ρούλη... Καθόμαστε μαζί, καναπέ, τον χαϊδεύω, ανεβαίνει πάνω μου και όλα βαίνουν πολύ καλώς! 5η Μόλις μέρα! Από δω λοιπόν ο Ρούλης μου, 4,5 μηνων μόλις Κονουρίτσα-Mitred.

Συνημμένα

• ftiaxnomai.webp
    ftiaxnomai.webp
    2,7 KB · Προβολές: 65
  • Roulhs ka8etai.webp
    Roulhs ka8etai.webp
    17,2 KB · Προβολές: 69
  • Roulhs.webp
    Roulhs.webp
    2,4 KB · Προβολές: 51
Παιδιά, τελικά από χθες είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι γίναμε κολλητάρια με το Ρούλη... Καθόμαστε μαζί, καναπέ, τον χαϊδεύω, ανεβαίνει πάνω μου και όλα βαίνουν πολύ καλώς! 5η Μόλις μέρα! Από δω λοιπόν ο Ρούλης μου, 4,5 μηνων μόλις Κονουρίτσα-Mitred.
(Περιττό να σας πώ ότι το ελάχιστο χρόνου μου μαζί καθημερινώς ήταν 3-4 ώρες να του μιλάω, να τον αφήνω να δαγκώνει και να φυσάω στις δυνατές και ας πόναγα, να του μιλάω συνεχώς, να τον ταϊζω απ το χέρι έως ότου με εμπιστευτεί με πολύ απαλές κινήσεις έως καθόλου-αυτά για όσους αποκτήσατε πρόσφατα παπαγάλο και ίσως φανούν χρήσιμα. Οσο πιο πολύ χρόνο περνάμε μαζί όμορφα και ότι αγάπη δίνουμε τα επιστρέφουν απλο... φτέρουγα!)

Μπράβο κόυκλος είναι και χαίρομαι πάντα όταν ένα ζώο εξοικιώνεται με το αφεντικό του!

Μου αρέσει το βλέμμα του στη δεύτερη φωτογραφία, είναι σαν να κοιτάει πονηρά η φατσούλα μου.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας.
Και τα δικά σας "μωρά" είναι όμορφα!
Να μας ζήσουν και να περνάμε καλά μαζί...

Back