Γενικά Αυτός είναι ο Elvis

Kostas Pyl

PB Member
Εγγραφή
15 Αυγ 2022
Μηνύματα
596
Πόλη
Δυτική Ελλάδα
Αρκετές μέρες μετά την απόκτηση του νέου μέλους της οικογένειας αλλά και πολλά απρόοπτα, μου δίνεται η ευκαιρία - χρόνος να παρουσιάσω τον μικρό Elvis. Πρόκειται για τιμπράντο σκουφάκι έτους 2023, δωρεά από τον @ianos τον οποίο ευχαριστώ θερμά τόσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όσο και την ταλαιπωρία που υπέστη (αντί εμού) μέχρι να βρεθούμε. Ο μικρός τενόρος είναι πολύ ενεργητικός, φιλικός με τους ανθρώπους (κοινωνικός) με αγάπη προς το μπάνιο (δεν χάνει κανένα όσο είναι κοντά μου), φρούτα , λαχανικά (κυρίως καυτερές πιπεριές ανεξάρτητου χρώματος)και αρνητικός ως προς καμελίνα (περίεργο) και Chia (μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια άλλη τροφή που δεν του πολύ αρέσει). Χόμπι; το τραγούδι το πρωί και το μεσημέρι και όποτε ακούσει μουσική ή βρεθεί σε πολύ κόσμο! Είναι μικρός όμως (3 μηνών μόνο, αν κάνω λάθος με διορθώνει ο @ianos) και ακόμα δεν έχει αναπτύξει όλο του το ταλέντο. Η ομορφιά του αποτέλεσμα DNA, η υγεία του και η ζωηράδα του αποτέλεσμα του @ianos ο οποίος προφανώς χρησιμοποιεί τέλειους γεννήτορες ιδανικές συνθήκες και μέθοδο αναπαραγωγής. Συγχαρητήρια Γιάννη για το σμήνος που εκτρέφεις και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα!!! Εύχομαι υγεία τόσο σε εσάς όσο και στις οικογένειές σας φτερωτές και μη!
IMG_20230907_172110.webp
IMG_20230907_171909.webp
IMG_20230907_171738.webp
 
Είναι κούκλος ο Έλβις, να τον χαρίεσσαι Κώστα!

Γιάννη να χαίρεσαι και συ τα υπόλοιπα πουλάκια σου, φαίνεται η φροντίδα που τους δίνεις. 🙂
 
@Stavros Σε ευχαριστώ Σταύρο. Να είσαι καλά. Ευτυχώς έχουμε και εσάς που με τις πληροφορίες σας και τα προϊόντα σας μας βοηθάτε πάντα προς την σωστή κατεύθυνση. Υγεία Σταύρο. Τίποτα άλλο!
 
@Kostas Pyl να τον χαίρεσαι κ από δω Κώστα τον κούκλο Έλβις. Καμαρωτός κ τσαχπινης ο κύριος! Να ζήσετε μαζί πολλά πολλά χρόνια με πολλές όμορφες στιγμές κ μελωδίες. 😊
Μπράβο Γιάννη @ianos για τον τρόπο που τα φροντίζεις κ τα προσέχεις. Όχι ότι ξαφνιάστηκε κανένας με την φροντίδα που προσφέρεις αλλά όταν το βλέπεις δεν μπορείς παρά να το θαυμάσεις.👍👏
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην @Anna Maria Mp για τα καλά της λόγια και την συμβολή της στο να έρθει κοντά μας ο Elvis.
[automerge]1694107677[/automerge]
@MARY58 το συμφωνώ πήγαινε στα λόγια που έγραψες για τον Γιάννη. Μην παρεξηγηθώ. Για τις υπόλοιπες ευχές σου δεν έχω να πω τίποτε άλλο από ένα τεράστιο ευχαριστώ. Το ίδιο εύχομαι και σε εσένα με τον Σοφοκλή. Να είναι μαζί μας, υγιή και ευτυχισμένα τίποτα άλλο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κώστα να τον χαίρεσαι τον μικρό σου κουκλο!! Πανέμορφος ειναι,ευχομαι να ειναι γερός και να απολαμβανεις την παρεα και τα τραγουδια του για πολλά χρονια!!☺Δεν είπες το πιο βασικό όμως. Ότι ήμουν η νονά 🤣🤣χαχα Νομίζω ότι του ταιριάζει γάντι το όνομα🤭
Γιάννη είμαι βέβαιη πως ο μικρός ειναι σε πολυ καλά χέρια και σε ευχαριστώ πολυ που με συμβουλευτηκες και με εμπιστευτηκες στην επιλογή κηδεμόνα!!
 
@Anna Maria Mp Πολύ σωστά Άννα Μαρία! Και έλεγα κάτι ξέχασα ,κάτι ξέχασα! Ναι βέβαια η ονοματοδοσία ήταν δική σου αφού ήταν πολύ εύστοχη. Του πάει γάντι όπως πολύ σωστά ανέφερες. Καλημέρα σε όλους μας.
 
αρνητικός ως προς καμελίνα (περίεργο) και Chia (μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια άλλη τροφή που δεν του πολύ αρέσει)
Καμελίνα έτρωγε, τους έβαζα συχνά. Κία σε αυτές τις γέννες αποφάσισα να μη βάλω, γιατί δεν ήξερα αν οι γονείς θα κατανάλωναν πολύ και θα τάιζαν με αρκετή κία τους νεοσσούς με ό,τι συνέπεια θα μπορούσε να έχει αυτό. Είχα διαβάσει στο φόρουμ ότι στο παρελθόν η κία είχε ενοχοποιηθεί για φούσκωμα στις κοιλίτσες των νεοσσών και επειδή δεν βρίσκω το κέρδος πέραν του τζελ προφύλαξης του βλεννογόνου του στομάχου (ίσως και του προλόβου, δεν το ξέρω αυτό), είπα γενικά να την κόψω από τα καναρίνια μια και υπάρχουν θρεπτικότερα συμπληρώματα.
Αλλά αν θέλεις Κώστα, πάρε τις τροφές του αποβραδίς και βάλε του το πρωί και για λίγες ώρες κία μόνο για να δοκιμάσει.....
Να τον χαίρεσαι και πάλι!.
 
@ianos Καμελίνα Γιάννη ούτε που άγγιξε, ίσως προτιμάει το μείγμα σπόρων (δικό μου) που δίνω (από επώνυμους σπόρους μεμονωμένους) και στα άλλα καναρίνια. Θα τραβήξω τους σπόρους από το βράδυ για την καμελίνα κυρίως. Μετά αν πάμε καλά θα πάω σε Chia. Βλέποντας και κάνοντας. Και μια ακόμα ερώτηση Γιάννη, τριμμένο γαϊδουράγκαθο δίνεις στα ενήλικα καναρίνια αλλά και στα μικρά σαν τον Elvis? Γίνεται εύκολα αποδεκτή από την εμπειρία σου (αν δίνεις βέβαια)?
 
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Back
Top