sos καναμε αφαιρεση στο τιμπραδο μου το δακτυλιδι ειχε πρηξιμο και στις δυο πλευρες του ποδιου,ο καημενος ποναει παρα πολυ, του εβαλα μπεταντιν και πουλβο καθως και οινοπνευμα. τωρα τι γινεται απο εδω και περα?
Υπήρξε τραυματισμός ?του εβαλα μπεταντιν και πουλβο
ναι φιλε πολυ ασχημος, τον ειδα πανω στο κλαρακι τωρα και του εβαλα παλι μπεταντιν και πουλβο μαζι με επιθολ. δινω και αντιβιωση ταυτοχρονα aviomycine ξερω ειναι για αναπνευστικα αλλα αυτην εχω τωρα.Υπήρξε τραυματισμός ?
Να παρακολουθείς για αιμορραγία και να βάλεις Αιμοστατικό σπρέυ (από φαρμακείο, είναι διαφορετικό από το πούλβο)και του εβαλα παλι μπεταντιν και πουλβο
Έχει σταματήσει η αιμορραγία ?τωρα το τραυματισμενο ποδι δεν το ακουμπαει καν
ναι απλα εχει πυον μαζι με αιμα.Έχει σταματήσει η αιμορραγία ?
Πως την κάνατε, ποιος την έκανε;καναμε αφαιρεση στο τιμπραδο μου το δακτυλιδι
Σε πετ σοπ.Πως την κάνατε, ποιος την έκανε;
λοιπον το πουλακι ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο χτες , βεβαια με φοβιζει το ποδαρακι του που εχει γινει απο το σημειο του τραυματισμου και κατω μαυρο, αλλα ειναι ευδιαθετο και δειχνει να ειναι ζωηρο, του εβαλα παλι αποψε πουλβο, η αιμοραγγια εχει σταματησει. + συνεχιζω την αντιβιωση κανονικα.Ηλία εγώ σε αντίστοιχο π΄ροβλημα δεν κατάφερα να γλιτώσω το ποδαράκι του . Δεν ξέρω εάν έκανα καλά που προσπάθησα να το αφαιρέσω ή να το προσπαθούσα μετά από χρήση νερού αλουμινίου που ξεπρήζει . Βέβαια αυτές είναι σκέψεις μετά από καιρό . να μην του βάζεις σκέτο μπεταντίν γιατί θα το ψήσει και θα ¨πέσει¨ το ποδαράκι . Βάλε καλύτερα αυτό που είπε ο Ιωάννης@ . Δεν είμαι γιατρός και στην περίπτωσή μου όλοι οι γιατροί δεν αναλάμβαναν . Δυστυχώς μόνο για σκυλό - γάτα είναι . Να φανταστείς δεν είχαν ούτε ειδικό ψαλίδι . Καλή συνέχεια.
Η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή περίπου 30 ευρώ αλλά όταν θα το χρειαστούμε θα μας αποζημιώσει με το παραπάνω.
View attachment 87123
Ανέβασε μία φωτογραφία να δούμε αυτό που περιγράφεις.βεβαια με φοβιζει το ποδαρακι του που εχει γινει απο το σημειο του τραυματισμου και κατω μαυρο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας