Γενικά Βάψιμο καναρινιών με καροφύλλη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης dimis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

dimis

PB New Member
Εγγραφή
7 Ιουν 2007
Μηνύματα
11
Πόλη
Θεσσαλονίκη
θα ηθελα να σας ρωτισω μερικα πραγματακια οσο αναφορα το βαψιμο των πουλιων ! Γνωριζω πως υπαρχουν παρα πολλα προιοντα στο εμποριο για την βαφη των πουλιων αλλα οι πιο πολλες ειναι μη συμφερουσες για ατομα σαν εμενα που διαθετω 15-20 πουλια για το χομπυ μου. Ακουσα απο καποιος γνωστους μου για μια πιο συμφαιρουσα λυση που ακουει στο ονομα καροφυλη αν δεν κανω λαθος και ζαχαρι για διαβητικους χωρις βεβαια να μαθω την δοσολογια. Θα ηθελα εαν καποιος απο εσας γνωριζει κατι σχετικα με αφτην την ουσια (τι ειναι; Που μπορω να τιν βρω; κτλ)ας μας πει μερικα πραγματα για τον τροπο βαφης και μερικα κολπακια για σιγουρα αποτελεσματα.
ευχαριστω πολυ

έχω μερικά καναρίνια καμιά 15-20. είχα αγοράσει ένα καναρινάκι κατακόκκινο και σιγά σιγά ενώ του δίνω κόκκινη βιταμίνη αρχίζει και ξεβάφει και γενικότερα θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να βάψω τα πουλιά μου έχω μερικά που πορτοκαλιζουν και θα ήθελα να τα κοκκινίσω.
 
Αγόρασε μια χρωστική που λέγεται red intensive και κυκλοφορεί σε διαφορες μάρκες. Βάλε την ποσότητα που λένε οι οδηγίες σε ένα λίτρο νερού βάλτο στο ψυγείο και βάζε στα πουλιά που είναι ροζέ μέρα παρά μέρα μέχρι να τελειώσει η πτερροροια.
 
παιδιά ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες αλλα θα ήθελα να μάθω κάτι πιο συγκεκριμένο. Θα ήθελα να ξέρω εάν αυτό που έμαθα είναι σωστό και αν ναι την δοσολογία, από που μπορώ να την βρω κλπ. και φυσικά μιλάω για την καροφύλλη. ευχαριστώ
 
Back
Top