Αναπαραγωγή Βατεμα ενω υπαρχουν αυγα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kyriako
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kyriako

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαρ 2009
Μηνύματα
116
Πόλη
Πτολεμαΐδα
ειναι φυσηολογικο να βατευονται ενω η καναρα εχει ξεκηνισει να κανει αυγα;το πρωι εκανε το προτο και τωρα βατευτηκαν
 
Φιλε κυριακο δεν ειναι σπανιο να βατευει ο αρσενικος την καναρα μετα το πρωτο αυγο. Καλο αυτο γιατι σε καθε αυγο ριχνει και σπορο,υπαρχουν ομως και περιπτωσεις με το πρωτο βατεμα να κανει 2η3 αυγα και να την βατεψει μετα το περιεργο θα ειναι να κανει οσα ειναι να κανει αυγα και να πλακωνει και να την βατευει ο αρσενικος.
 
στη διαρκεια που η καναρα κανει αυγα ειναι φυσιολογικο να βατευονται. Αν δεις ομως οτι την κυνηγαει ακομη ενω η καναρα εχει κανει ολα τα αυγα της και κλωσαει πρεπει να χωρισεις το ζευγαρι.
 
Φιλε κυριακο δεν ειναι σπανιο να βατευει ο αρσενικος την καναρα μετα το πρωτο αυγο. Καλο αυτο γιατι σε καθε αυγο ριχνει και σπορο, .

θα διαφωνισω διοτι το αυγο δεν ετοιμαζεται μεσα σε μια μερα στη κοιλια της θηλυκιας..η θυληκια γενναει καθε μερα ενα αυγο οποτε το σπερμα του αρσενικου γινεται αχρηστο.. Τα αυγα ειναι ηδη ετοιμα στην κοιλια της.. Αν την βατεψει ενω ηδη εχει γεννησει το σπερμα δεν θα διαπερασει το τσοφλι οποτε αχρηστευεται
 
Φιλε Δημητρη μαλλον δεν διαβασες καλα αυτο που εγραψα. (1) Δεν ειπα οτι το σπερμα περναει το τσοφλι, (2)το αυγο δημιουργειτε μεσα σε 24ωρες (3)αν θες δες (δημιουργια αυγου) για να μαθαινεις
 
μου φανηκε περιεργο γιατι στις προηγουμενες γεννες με το πρωτο αυγο σταματουσε το βατεμα
 
Φιλε μου αν καποιο ζευγαρι εχει παιδια η κι αν ακομη ειναι εγκυος η γυναικα, δεν κανετε σεξ; Ετσι ειναι και τα πουλια.
 
Back
Top