Γενικά Βιβλία για περιστέρια

Dimitris23051986

PB New Member
Εγγραφή
23 Μαϊ 2009
Μηνύματα
55
Πόλη
Αθήνα
Έψαχνα καιρό να βρω βιβλία για τις αρρώστιες των περιστεριών. Έχω ένα εξαιρετικό στα αγγλικά και πολύ αναλυτικό, αλλά... στα αγγλικά. Έχω ένα στα ελληνικά το οποίο λέγεται "Τα Περιστέρια Ράτσες Και Φροντίδα" το οποίο όμως δεν προσφέρει και πολλά γύρω από τις αρρώστιες. Και πήρα σήμερα από τον Γέρακα Αττικής (είναι οι μόνοι που το έχουν) το βιβλίο του Ιωάννη Τούλια "Παθολογία Περιστέρας", 17 ευρώ. Πραγματικά είναι οργανωμένο και κατατοπιστικότατο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είχα ένα περιστέρακι, τον Τούκι Γ', ο οποίος είχε προσβληθεί από ορνίθωση. Και τώρα, διαβάζοντας το βιβλίο, κατάλαβα πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση του μωρού μου. Δεν κάνω διαφήμιση του βιβλίου, απλά θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο, ιδιαίτερα για όσους βρίσκουν άρρωστα περιστέρια από το δρόμο (Αθήνα) και τα περιθάλπτουν εφόσον αυτό είναι εφικτό. Η εταιρεία, που έχει φάρμακα και για άλλα ζώα αλλά και μεγάλη ποικιλία για περιστέρια, λέγεται "Κτηνιατρικός Κύκλος".

.:: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α. Ε. ::.
 
Δημήτρη δεν ειναι οι μονοι που το εχουν.σε πετ σοπ της προκοπης που υπαρχουν φαρμακα-εμβολια για περιστερια κτλ υπαρχει και το βιβλο αυτο.
Το αναφερω απλα για να μην τρεχουν ολοι στον Γερακα. Για παραδειγμα εγω το είχα παρει απο γνωστο πετ σοπ στο περιστερι

Επίσης ωραιο βιβλιο είναι το : ENCYCLOPEDIA OF PIGEON BREEDS του Wendell m. Levi. Πριν μερικα χρονια το ειχα βρει στον Ελευθερουδάκη, πραγματικη εγκυκλοπαίδεια με 100αδες σελίδες. (το έχω διαβάσει από φίλο, αλλά δεν το έχω αγορασει δυστηχώς).

Μόλις πριν λίγο και με αφορμή αυτο έριξα μια ματιά στο site του Ελευθερουδάκη με λέξη κλειδί pigeon και εβγαλεπάρα πολλά βιβλία (ξενογλωσσα όμως)
 
Back
Top