Φροντίδα [Βιβλίο] Δημιουργική ενασχόληση παπαγάλων (54 σελ. pdf)

Greek yorkshire

PB Member
Εγγραφή
16 Απρ 2008
Μηνύματα
1.443
Πόλη
Χαϊδάρι
βρηκα στο ιντερνετ ενα βιβλιο του kris porter (54 σελ σε μορφη pdf) Δημιουργικης Ενασχολησης. Πως μπορουμε να εχουμε απασχολημενο τον παπαγαλο μας παιζοντας με παιχνιδια απλα που τα φτιαχνουμε μονοι μας με υλικα που βρισκονται σπιτι μας και πως μπορει η αναζητηση τροφης να γινει ενα παρα πολυ ωραιο παιχνιδι προσομοιωνοντας την ζωη του σαν κατοικιδιο με την αγρια φυση. εκει οπυ δεν ειχε το φαγητο στις ταιστρες να τον περιμενει αλλα.. ιδρωνε για τον επιουσιο!
 

Συνημμένα

ρε παιδια σας το ανοιγει; Εμενα μου κολλαει. ειναι 54 φυλλα και μπορει να αργει να φορτωσει. αν καποιος το εχει φορτωσει ενημερωστε με. μηπως υπαρχει προβλημα να το τσεκαρει ο σταυρος.
 
Εμένα μου βγάζει σφάλμα και λέει άγνωστη μέθοδος και ότι δεν υπάρχουν αρχεία για αποσυμπίεση. Τώρα τι είναι αυτό δεν ξέρω.
 
ελπιζω να το φτιαξει αυριο ο σταυρος. μολις το ανοιξετε θα καταλαβετε. ειναι χρησιμο για ολους μας
 
Δοκιμάστε ξανά.

Αν δε λειτουργεί και πάλι, μην ποστάρετε σας παρακαλώ μηνύματα του τύπου "δε λειτουργεί" στο θέμα. Χρησιμοποιήστε απλώς την αναφορά μηνύματος για να αναφέρετε το πρόβλημα. Κάνετε κλικ στο εικονίδιο του αναφερόμενου μηνύματος και ακολουθήστε τη διαδικασία.
 
Πολύ ωραίο άρθρο... Εμένα μου άνοιξε και έχει πολύ ωραίες ιδέες για παιχνίδια. 🙂
 
Πολυ ωραιο το αρθρο Δημητρη.
Εχω ομως μια απορια...
Ειδα οτι καποια βιβλια, περιοδικα ακομα και ενας τηλ. Καταλογος εχουν γινει παιχνιδια. Ειναι σωστο για την υγεια των μικρων;
 
ο καταλογος σαν παιχνιδι ειναι αυτο που λεμε all time classic! Δεν το τρωνε, το ξεσκιζουν. Δεν γνωριζω για κινδυνους αλλα σε παρα πολλα site το εχουν σαν το πιο απλο και ευκολο να βρεθει παιχνιδι, μαζι με το αδειο ρολο απο το χαρτι υγειας!
 
  • Like
Αντιδράσεις: dadj
"Είναι σωστό για την υγεία των μικρών; "
Και γω αυτό αναρωτήθηκα... Δεν τα πειράζει το μελάνι;
 
Πολυ καλη ιδεα να επαναφερουμε καποια παλιά θέματα! Καταφερα και το άνοιξα και διαπιστωσα οτι εχει πολυ ωραιες ιδες για οσους ενδιαφερονται να ασχοληθουν!
 
Back
Top