Φροντίδα Βιταμίνη για το budgie μου

Andreas13

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαϊ 2014
Μηνύματα
24
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σας! Ο πετσοπας μου εδωσε μια βιταμινη για να βαζω στον ρικο μου. Η βιταμινη ονομαζεται beaphar multi-vit + VIT. A για μικρους και μεγαλους παπαγαλους. Μου ειπε να βαζω 5-6 σταγονες στο ΝΕΡΟ του. Μεσα στις οδηγιες λεει ομως να βαζω 1-3 σταγονες στο μιγμα των ζωοτροφών. Που να βαζω;
 
Νομίζω ότι η Α που περιέχει αυτή, δεν είναι υδατοδιαλυτή. Ό,τι γράφει το σκεύασμα να κάνεις, δηλαδή στα σπόρια ή στο αυγό αν τρώει.
 
Οκ θα το βαζω στα σπορια. Να αγορασω αυγοτροφη ή να φτιαξω μονος μου; Μηπως εχεις καποιες συνταγες για να φτιαξω εγω τροφη; :)
 
Εδώ είναι όλες οι αυγοτροφές Αυγοτροφές για πουλιά - αυγοτροφές
διάλεξε την πιο στεγνή γιατί ακόμα και στο ψυγείο μουχλιάζουν. Ή δώσε μισό αυγό με το τσόφλι, να το έχεις κομματιάσει λιγάκι με ένα πηρούνι αλλά αν βάλεις σκέτο αυγό, πρέπει τώρα με την ζέστη το απόγευμα να το πετάς. Αν δεν έχουν δοκιμάσει, μην βάλεις τις βιταμίνες στο αυγό.
 
Μπορείς να βαλεις και στο νερό του. Φρέσκο διάλυμα κάθε μέρα για μερικές ημέρες. Μη βάζεις στα σπόρια.
 
Δεν πινει καθολου νερο ομως παρολο που του το αλλαζω 3-4 φορες την ημερα σε δροσερο. Και στις οδηγιες λεει να τα βαζω στα σπορια που τις τελευταιες 3 μερες εχει αρχισει να τρωει.
 
Μπανάκι του βάζεις; Το δικό μου το αρσενικό δεν του αρέσει να πίνει από την ποτίστρα και μόλις βάζω το μπανάκι πίνει αμέσως από εκεί.
 
Ναι του βαζω καθε μερα και δεν μπαινει μεσα ουτε πινει νερο
 
Back
Top