Αναπαραγωγή Βιταμινη σε ζευγάρια με νεοσσους

vasilisbat

PB New Member
Εγγραφή
25 Σεπ 2014
Μηνύματα
71
Πόλη
Περιστέρι
καλημερα θελω να μαθω αν μπορω να βαλω σε νερο βιταμινες σε ζευγαρια κοκατυλ και μπατζι τα οποια εχουν μικρα που ταιζουν.η βιταμινη ειναι h omnivit..
 
Προσωπικά είμαι αρνητική. Για ποιο λόγο; Οι γονείς δεν είναι υγιείς και ικανοί ν' ανταπεξέλθουν; Τα υδατοδιαλυτά στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν σε μικρό χρόνο μύκητες στο νερό και οι νεοσσοί είναι ευαίσθητοι στις λοιμώξεις.
Πόσων ημερών είναι και τι ταΐζεις τους γονείς; Έχεις αυγό και μήλο στο κλουβί;
Γιατί ψάχνεις για συμπληρώματα;
 
Απο προσωπική εμπειρεια θα ήθελα να σου πώ οτι 4 μικρά μεγάλωσαν απο τους γονεις τους με αυγό και μήλο. Το αυγό μισό το πρωί και μισό το μεσημέρι. Το βράδυ το εβγαζα και εβαζα αυγοτροφή. Το μήλο σε φέτα κάθε πρωί και το βράδυ το εβγαζα.

Καλη συνέχεια και με το καλό τα πουλάκια στο κλαρί.
 
οχι μια χαρα ειναι οι γονεις, βεβαια δεν βαζω αυγο καθε μερα αλλα καθε δυο μερες αυγοτροφη καθε μερα φρουτα δν μου τρωνε! απλα μια ερωτηση εκανα απο περιεργεια ευχαριστω παντως! 🙂😛
 
βεβαια δεν βαζω αυγο καθε μερα αλλα καθε δυο μερες αυγοτροφη
Και με τι τα ταΐζουν τα μωρά; Κάθε μέρα χρειάζεται αυγό ή αυγοτροφή και όχι φρούτα στην αρχή, μόνο μήλο. Μετά την 10η μέρα μπορείς να δώσεις κάποια χόρτα εποχής.
 
  • Like
Αντιδράσεις: theodr
@vasilisbat βάλε καθημερινά βρασμένο αυγό για 15 λεπτά στα πουλάκια.
 
απλα ειχα διαβασει καπου οτι αυγο δεν κανει συνεχεια δυο με τρεις φορες την εβδομαδα οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ!
 
Το αυγό ειναι απαραιτητο καθημερινά για να ταιζουν οι γονείς τα μικρά. Προσοχή μην ξεχνας το αυγό στο κλουβί και καλό βρασιμο. Καλή συνέχεια
 
Back
Top