Φροντίδα Βλέψεις για δεύτερο καναρίνι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης voxpaine
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

voxpaine

PB Member
Εγγραφή
6 Φεβ 2021
Μηνύματα
400
Πόλη
Σπάρτη
καλησπέρα σας, σε προηγούμενο ποστ μου είχα αναφέρει οτι σκοπεύω να αποκτήσω και ένα δεύτερο καναρίνι (κατά πάσα πιθανότητα timbrando). Αυτό που με προβληματίζει είναι η περίοδος της καραντίνας. Επειδή δεν έχω άλλο χώρο έξω σκέφτομαι τον ένα μήνα να έχω το νέο καναρίνι εντός και το παλιό στην ραφιέρα που έχω στο μπαλκόνι. Ωστόσο αν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα εντός θα είναι εύκολη η μετάβαση στον εξωτερικό χώρο ? Επίσης κάτι άλλο που με απασχολεί είναι το κλουβί. Σκεφτόμουν για 40αρα ζευγαρώστρα έτσι ώστε στο μέλλον να μπορώ να βάλω άλλη μια 40αρα ζευγαρώστρα στο ίδιο ράφι μιας και και επιθυμώ αργότερα να αποκτήσω και ένα κοκκινόμαυρο καναρίνι και όσο και να ναι δεν μου πάει να τοποθετήσω κάποιο καναρίνι στα χαμηλά ράφια και να μην έχει θέα (δυστυχώς δεν γίνεται να πάρω και 2η ραφιέρα γιατί βλέπω να βγαίνω υποψήφιος προς αποχώρηση :D )
 
Ωστόσο αν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα εντός θα είναι εύκολη η μετάβαση στον εξωτερικό χώρο ?
Αν το νέο καναρίνι ήταν σε εξωτερικό χώρο δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει έξω μετά την καραντίνα.
Αν έχει μεγαλώσει σε εσωτερικό χώρο θα πρέπει να το βάλεις σε εσωτερικό χώρο και Μάρτιο - Απρίλιο να το βάλεις στον εξωτερικό χώρο.
 
Κατά τη γνώμη μου, το να διαβιώσει το καναρίνι σε 40 εκ. κλουβί εφ' όρου ζωής είναι δύσκολο, Στη θέση σου θα διάλεγα είτε να μην πάρω τρίτο πουλάκι είτε να επεκτείνω (αν υπάρχει η δυνατότητα) την κατασκευή προς τα επάνω
 
@ianos δυνατότητα για επέκταση δεν υπάρχει, αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το θεωρείς δύσκολο για εφ' όρου ζωής?
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ δηλαδή δεν θα υπάρχει θέμα αν ήταν έξω μετά μπει μέσα και μετά βγει πάλι έξω;
 
@ianos δυνατότητα για επέκταση δεν υπάρχει, αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το θεωρείς δύσκολο για εφ' όρου ζωής?
Διότι το 40ρι κλουβί είναι πάρα πολύ μικρό, καθώς θα πηγαίνει από πατήθρα σε πατήθρα πηδώντας (χωρίς καν να ανοίγει τα φτερά του)
 
δηλαδή δεν θα υπάρχει θέμα αν ήταν έξω μετά μπει μέσα και μετά βγει πάλι έξω;
Όχι, αρκεί να προσέξεις να βρίσκεται σε ένα σημείο του σπιτιού μακρυά από πηγές θερμότητας και το σημείο αυτό να αερίζεται καθημερινά.
 
Back
Top