Γενικά Βοήθεια για την επιλογή ζευγαρώστρας

Panostimbrado

PB New Member
Εγγραφή
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
57
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα βοήθεια σχετικά με 2 ζευγαρωστρες που σκέφτομαι να πάρω (είναι της κλουβοτεχνικης 68,5x34x45.θα προσπαθήσω να στείλω και φωτογραφία) Οποιαδήποτε πληροφορία για την συγκεκριμένη η και κάποια άλλη θα με βοηθούσε.
[automerge]1600793709[/automerge]
0001127.webp
 
Δυστυχώς η 90αρα δεν χωράει στο προστατευτικό που έχω φτιάξει.τωρα έχω μια 60αρα κινεζικη και ένα χειροποίητο ξύλινο 60αρι και αυτό.και έλεγα ότι έστω και η 8 πόντοι παραπάνω θα εκτιμηθούν από τα τιμπραντακια μου!
[automerge]1600794648[/automerge]
@Stavros από λάθος το έστειλα δυο φορές.
 
Καλησπέρα, έχω πάρει την νίκελ και είναι (ο κάτοικός της) πολύ ευχαριστημένος😊
Είχα μόνο θέμα όταν αφαίρεσα μόνιμα το εσωτερικό διαχωριστικό και έκοψα τον κάτω οδηγό του, με ταλαιπώρησε αρκετά.
Κατά τα άλλα, πολύ καλή επιλογή.
Εμφανίζεται η ίδια (νικελ) και στις 2 φωτό..
 
Υπάρχουν και ποιο οικονομικές(κινεζικές) πολύ ποιο οικονομικές αν σου 'κατσανε' αυτές μια χαρά δουλειά θα σου κανουν
 
@GregCC δηλαδή αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να κανείς μια αναπαραγωγή τι γίνεται; Πάει χαμένη η ιδιότητα της ως ζευγαρωστρα;
[automerge]1600795674[/automerge]
@Scoros το γνωρίζω και τώρα κινεζική έχω,ήθελα να τους πάρω κάτι ποιο μεγάλο και αφού δεν μπορώ λόγο χώρου 90αρα και λόγο αφαιρουμενης σχάρας 76αρα..μου έκατσε αυτή εδώ!
 
@Panostimbrado Το διαχωριστικό μπαίνει μέσα σε 2 οδηγούς-εσοχές, μια στην οροφή και μια στο κάτω μέρος. Επειδή εγώ δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω ως ζευγαρώστρα, αφαίρεσα τον κάτω οδηγό-εσοχή, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι τέτοιο. Η πάνω εσοχή επειδή δεν με ενοχλεί, την έχω αφήσει ως έχει.
 
Για να σε βοηθήσω, έχω επισυνάψει 1 φωτό όπου εμφανίζονται οι 2 οδηγοί (σαν Π είναι βασικά). Εγώ έχω αφαιρέσει τον κάτω, που είναι σε κόκκινο χρώμα. Αν πρόκειται να την χρησιμοποιήσεις ως ζευγαρώστρα, μην τον βγάλεις.
 

Συνημμένα

  • 222.webp
    222.webp
    60,7 KB · Προβολές: 6
Back
Top