Γενικά Βοήθεια για το πρόγραμμα αναπαραγωγής της Avianvet

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης leon1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

leon1

PB New Member
Εγγραφή
11 Φεβ 2019
Μηνύματα
120
Πόλη
Λαγκαδάς
Καλησπερα...ποιος μπορει να με βοηθησει επανω στο προγραμμα αναπαραγωγης της Avianvet?δηλ. τι δινουμε σε ολη την διαρκεια της αναπαραγωγης [ εβδομαδιως ] καο ποσο διαρκει το προγραμμα.
 
[automerge]1707944940[/automerge]
[automerge]1707945285[/automerge]
Τα πακετα ονομαζονται προετοιμασια αναπαραγωγης και οπως ειδες λενε ενα μηνα πριν στον τιτλο.
θυμαμαι εχεις εσωτερικη εκτροφη . υποθετικα πολλα ζευγαρια για να ασχολεισαι με τα πακετα . τις προηγουμενες φορες δεν απεδωσαν οι προσπαθειες παρολα τα προσθετα?
[automerge]1707945485[/automerge]
εχει δυο φωτο οπως μολις παρατηρησα στο link της alterpet προετοιμασια-ενα μηνα πριν η μια και η αλλη αναπαραγωγη χωρις διαρκεια αρα θα υπεθετε κανεις οσο διαρκει η αναπαραγωγη. Το σωστοτερο θα ηταν ερωτηση απευθειας με emailστην εταιρεια
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η εταιρεια δεν θα σου πει τιποτε εαν δεν αγορασεις το πακετο της. Γι' αυτο και εγω εκανα την ερωτηση μηπως το εχει καποιος και με βοηθησει.
[automerge]1708035999[/automerge]
Ευχαριστω τον Ιωαννη & φιλομαθης

 
Η εταιρεια δεν θα σου πει τιποτε εαν δεν αγορασεις το πακετο της.
Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω εχοντας κανει πολλες φορες ερωτησεις που εχω κοινοποιησει εδω τις απαντησεις οταν δόθηκαν

ουτε κλουβια italgabbie εχω ουτε θα παρω ποτε υγραντηρα levoit απο αμερικη για να αναφερω απαντημενα email σε ερωτησεις μου

στο δια ταυτα δυστυχως δεν παρακολουθησα απο κοντα την εκδηλωση της avianvet .Προς το παρον εχω δει μονο τα δυο μερη . Αναφερομαι στα links παραπανω. τα ειδες , διαβασες και την παρουσιαση που την εχουν διαθεσιμη και δεν λυθηκε η απορια σου ?
Αν και νομιζω απο τους τιτλους των πακετων δειχνει ξεκαθαρο η διαρκεια, αλλα ενα email ουτε κοστιζει ουτε χρονο θα σου παρει ιδιαιτερο.

Αν σου απαντησουν ευθεως αναγωγα οπως ισως περιμενεις θα ηταν ενδιαφερον να το συζητησουμε και με τον αντιπροσωπο/εισαγωγεα που προλογισε την εκδηλωση αλλα και την διοργανωσε.
 
Y.Γ
αφιερωσε αρκετο χρονο στο προγραμμα προετοιμασιας δινοντας καποια tips και συνδυαστικους παραγοντες που πρεπει να ληφθουν υποψη .Αυτα δεν τα αναφερουν στα ελληνικα εντυπα. τωρα εντοπισα βιαστικα το σημειο που αναφερει τα προγραμματα και το ειδα αλλα δεν εχω δει ακομα τις αποριες.Ισως καποιος να ρωτησε κατι σχετικα
 
Μετα το mail που εστειλα στην Avianvet η απαντηση που πηρα ηταν ενα τιποτα.Εγω ρωτησα για το προγραμμα αναπαραγωγης και μου απαντησαν με ασυναρτησιες.Οποιος θελει ανεβαζω την απαντηση.




[automerge]1708379716[/automerge]
που μπορω να βρω την παρουσιαση , και τον αντιπροσωπο/εισαγωγεα?
 
@leon1 Καλημέρα σας. Μόλις έτυχε να πέσω πάνω στην ανάρτησή σας. Το πρόγραμμα προετοιμασίας αναπαραγωγής χορηγείται στα ζευγάρια 1-2 μήνες πριν την αναπαραγωγή. Μόλις το θηλυκό γεννήσει, χορηγούμε το πρόγραμμα αναπαραγωγής και επαναλαμβάνουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενδιάμεσα στις γέννες (για μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει τη δεύτερη γέννα). Το email του αντιπροσώπου είναι [email protected] ή μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που προμηθευτήκατε τα προϊόντα.
 
Μετα το mail που εστειλα στην Avianvet η απαντηση που πηρα ηταν ενα τιποτα.Εγω ρωτησα για το προγραμμα αναπαραγωγης και μου απαντησαν με ασυναρτησιες.Οποιος θελει ανεβαζω την απαντηση.





[automerge]1708379716[/automerge]
που μπορω να βρω την παρουσιαση , και τον αντιπροσωπο/εισαγωγεα?
καλημερα @leon
στο post #3 εδω , λιγα μυνηματα νωριτερα εχω ηδη απαντησει σε αυτα που ρωτας .
και για τα προγραμματα (μεσα απο την σελιδα του αντιπροσωπου ) καi για το link ωστε να παρακολουθησει καποιος την παρουσια στην περιπτωση που δεν μπορεσε να την παρακολουθησει live αλλα και να κατεβασει την παρουσιαση.

δεν ξερω αν οι υπολοιποι βλεπουν την απαντηση της εταιρειας που κοινοποιησες αλλα σε εμενα φαινονται μονο τα bullets.
 
@leon1 Καλημέρα σας. Μόλις έτυχε να πέσω πάνω στην ανάρτησή σας. Το πρόγραμμα προετοιμασίας αναπαραγωγής χορηγείται στα ζευγάρια 1-2 μήνες πριν την αναπαραγωγή. Μόλις το θηλυκό γεννήσει, χορηγούμε το πρόγραμμα αναπαραγωγής και επαναλαμβάνουμε το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενδιάμεσα στις γέννες (για μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει τη δεύτερη γέννα). Το email του αντιπροσώπου είναι [email protected] ή μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε με το κατάστημα που προμηθευτήκατε τα προϊόντα
Μόνο για το θυληκο,η και για το αρσενικό; Υποτίθεται ότι τα πουλιά είναι ενωμένα σαν ζευγάρι.Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό.
 
Back
Top