Διατροφή Βοήθεια στην επιλογή μείγματος σπόρων για ιθαγενή

Κατάσταση
Κλειστό.

Alexandros K

PB New Member
Εγγραφή
23 Οκτ 2014
Μηνύματα
310
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπερα ομαδα, ελειψα αρκετο καιρο! Φετος το καλοκαρι ηρθα σε συννενοηση με εκτροφεα φιλο και μαλιστα εμπιστο! Το παιδι ειναι χομπιστας και εχει πουλια εκτροφης! Το θεμα μου ειναι οτι ταιζα την Versele Laga ολο το καλοκαιρι και πολυβιταμινες στο νερο και αυγοτροφη Indios Softfood, επειδη θελω να αλλαξω σε πιο λιπαρη τροφη για τον χειμωνα τι τροφη προτεινεται; Τα πουλια ειναι στεγασμενα σε κλειστο χωρο και ειναι ζευγαρακι που το διαλεξα εγω! Οι θερμοκρασιες στο δωματιο δε ξεπερναν τους 19 βαθμους και οι χαμηλοτερες ειναι 10 βαθμοι για αυτην την εποχη!
 
Εφοσον δεν βρισκονται εξω, και δεν εχει πολικο ψυχος ουτε θα εχει ποτε σε κλειστο χωρο, γιατι θελεις να δωσεις περισσοτερο λιπαρο μειγμα;

Επισης, δεν ειπες ποια τροφη της Versele δινεις, και βασικο, τι πουλια εχεις.
 
Καλως ηρθες.
Οπως σου ειπε η @Myra γιατι θελεις να αλλαξεις τροφη; Αν εχεις βρει ενα μιγμα που σε βολευει δεν νομιζω να υπαρχει λογος για αλλαγες.
Εδω ατομα που τα εχουν εξω και παλι δεν το κανουν.
Οι περισσοτεροι λιπαροι σποροι μονο εξτρα λιπος θα δωσουν...
 
Εφοσον δεν βρισκονται εξω, και δεν εχει πολικο ψυχος ουτε θα εχει ποτε σε κλειστο χωρο, γιατι θελεις να δωσεις περισσοτερο λιπαρο μειγμα;

Επισης, δεν ειπες ποια τροφη της Versele δινεις, και βασικο, τι πουλια εχεις.

Καλησπερα Μυρα τα πουλια ειναι εκτροφης του κυριου ειναι η 1η γεννα του απο το κοπαδι τα οποια γεννηθηκαν σε κλουβα αρκετα μεγαλη μπορω να πω! Απ οσο ειδα και φωτογραφιες γιατι μου τα εφερε ο ιδιος οι γονεις ταιζαν τα μικρα στην κλουβα και μαλιστα η 1η αποπειρα δακτυλιδωσης ηταν με πλαστικα δακτυλιδια αναγνωρησης για να δει αν θα τα δεχτει η μανα και ειδα και βιντεο και με τα μικρα που τα ταιζαν! Ειναι περιπου τωρα 9 μηνων και θα κανω και αποπειρα εκτροφης φετος! Το μειγμα που δινω ειναι αυτο και προσθετω αυγοτροφη Indios! Απλα τα πουλια ηταν σε κλουβα μαζι με τα καναρινια πιο μικρα και τα εβαλα σε ζευγαρωστρα τωρα 90αρα με χωρισμα!
 
Απ οσο ειδα και φωτογραφιες γιατι μου τα εφερε ο ιδιος οι γονεις ταιζαν τα μικρα στην κλουβα και μαλιστα η 1η αποπειρα δακτυλιδωσης ηταν με πλαστικα δακτυλιδια αναγνωρησης για να δει αν θα τα δεχτει η μανα και ειδα και βιντεο και με τα μικρα που τα ταιζαν!
Πού είναι αυτά, μπορούμε να τα δούμε και εμείς;
 
Ο Αλέξανδρος έχει αποβληθεί εδώ και καιρό από τα φόρουμ των ιθαγενών. Θυμίζω μόνο την τελευταία από τις απόπειρες που κάνει για να μας κοροϊδεύει.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε δημοσιεύσει σε άλλο φόρουμ και δυστυχώς μεταφέρθηκε εδώ χωρίς να ελεγχθεί επαρκώς. Το θέμα αυτό θα κλείσει καθώς δεν θα έπρεπε να ανοίξει καν.

Αλέξανδρε, εάν συνεχίσεις να προσπαθείς να μας κοροϊδέψεις, θα αποβληθείς οριστικά από το PetBirds.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top