Γενικά Βοηθεια για αγορα κλουβιου για Ζακο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos83
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

panos83

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαϊ 2008
Μηνύματα
15
Πόλη
Αθήνα
καλησπερα σας.
Ειμαι στο ψαξιμο για ενα κλουβι για τον ζακο που θα παρω σε λιγες μερες.

Θελω να ρωτησω ποιες ειναι οι καταληλες διαστασεις;
θα θελα ενα κλουβι με ροδες.

μεχρι τωρα μονος μου χωρις να ξερω βρικα ενα που ονομαζετε max 11

MAX 11 | Κατοικίδια | Σκυλιά | Παπαγάλοι | Ενυδρεία

και ενα απο ενα τοπικο μαγαζι εδω στην κερκυρα με ονομα donald obal (78χ60χ158 με βαση με ροδες) αυτο ειναι σε τιμη 160 ευρω.

Θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε μαγαζια στο ιντερνετ η στο εξωτερικο αξιοπηστο, που να μπορω να παραγγειλω κατι καλο σε μια καλυτερη τιμη ισως.

ευχαρηστω!
 
τα ειχα δει και εγω αυτα... Αλλα κανενας δεν βλεπω να στελνει ελλαδα...
Δεν ξερετε καποια ε-σοπ που να στελνουν;
 
Δωμάτιο παπαγάλων

Το μαγαζι αυτο ειναι στη Θεσσαλονικη το εχω επισκεφτει πολλες φορες. Κανε τους ενα τηλεφωνημα και ρωτα αν μπορουνε να σου στειλουνε καποιο η εχουνε καποιο εντυπο που να λεει και τιμες να σου στειλουνε με φαξ να διαλεξεις και να παραγγειλεις αν σου αρεσει κατι. Αν βρω και κατι ακομη θα σου πω...

Αν το πουλι θα περναει πολλες ωρες μεσα στο κλουβι αυτο που βρηκες ειναι μικρο.
 
pano αυτο το κλουβι το ιδιο ακριβος εχω εγω, φερπλαστ μαχ11 αλλα εγω πλεον τον εχω στο δεντρο ολη μερα και ποτε στο κλουβι.
αυτο δεν εχει ροδες παντως. Το καλο ειναι οτι εχει ανοιγμα απο πανω αλλα αμα βαλεις 2-3 παιχνιδια μεσα δε θαχει πολυ χωρο μετα! Δεν ειναι και μικρο παντως να το πεις στεναχωρο και αμα βαλεις και εξυπνα τα ξυλα θα εχει χωρο να ανεβοκατευαινει.
αλλα αμα τα οικονομικά σου σου το επιτρεπουν παρε ενα μαγαλυτερο!

τελικα τι αποφασισες; Ποιον παπαγαλο θα παρεις;

παντος η αλυσιδα πετσοπ PetCity ειχε πολλα μεγαλα κλουβια για παπαγαλους αλλα δεν τα εχει ονλινε να τα δεις και δε ξερω αν στελνουν κερκυρα. Παρε ομως τηλ και ρωτα αν μπορεις να τα δεις σε κανενα online καταλογο και αν στα στελνουν. Απο οτι θυμαμαι ηταν μαρκας fop ιταλικα και αυτα εχουν σιτε στο νετ αρα δες τα απο κει. Και αμα αποφασισεις πες θελω αυτο το κλουβι λεγοντας τους τον κωδικο, μπορειτε αν μου το φερετε; Καπως ετσι προσπαθησε.
 
ευχαρηστω για τις απαντησεις.

απλα διαβασα οτι το ελαχιστο μεγεθος για ζακο πρεπει να ειναι 60χ60χ70

και το μαχ 11 ειναι 43χ43χ75

δεν ξερω. Φοβαμαι μηπως ειναι τελικα μικρο. Αλλα εσυ λες πως ειναι μια χαρα.

θα προσπαθησω μηπως βρω και κανα ξενο ε σοπ που να στελνει ελλαδα αλλα δυσκολο το βλεπω
 
ευχαρηστω για τις απαντησεις.

απλα διαβασα οτι το ελαχιστο μεγεθος για ζακο πρεπει να ειναι 60χ60χ70

και το μαχ 11 ειναι 43χ43χ75

δεν ξερω. Φοβαμαι μηπως ειναι τελικα μικρο. αλλα εσυ λες πως ειναι μια χαρα.

θα προσπαθησω μηπως βρω και κανα ξενο ε σοπ που να στελνει ελλαδα αλλα δυσκολο το βλεπω


Δυστυχως αυτες ειναι περιπου οι διαστασεις για κλουβια παπαγαλων που κυκλοφορουνε στην Ελλαδα γι αυτα τα πουλια και αυτο λογω της λανθασμενης αντιληψης οτι τους φτανει ο χωρος αυτος. Στις αλλες χωρες δεν παιρνουνε τετοια κλουβια για τα πουλια τους. Οχι απλα δεν τους φτανει αλλα ειναι απαγορευτικο κατα την αποψη μου να μενει κλεισμενο εκει μεσα ενα πουλι. Αν μπορεις να βρεις ενα μεγαλυτερο και εχεις τη δυνατοτητα τοτε να παρεις ενα μεγαλυτερο. Να θυμασαι οτι το καλυτερο μεγεθος για κλουβι ειναι οσο μεγαλυτερο γινεται και μπορουμε να παρουμε.
 
αυτα τα κλουβια εξω ταχουν για μεταφορα μονο!
αλλα εξαρταται και απο τα ποσα χρηματα μπορεις να δωσεις και αν στο φερνουν !
παντος οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλα!
 
Πανο η γενική αρχή είναι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο.. Σκέψου μονο ποιο είναι το μεγεθος του παπαγαλου που θα φιλοξενήσει, πόσο είναι το άνοιγμα των φτερών του για να μην βρισκει στα καγκελα του κλουβιου αν φτερουγίσει εντός του, πόσο μακριά είναι η ουρά του για να μην σπάσει και επίσης σκέψου ποσο βαρετά θα ένιωθες εσύ κλεισμένος σε ενα σπιρτόκουτο. Αν μαλιστα πρόκειται να ειναι κλεισμένος εκεί μεγάλο διάστημα της ημέρας...🙄σκέψου και πράξε αναλόγως... σε συνδυασμό βεβαια πάντα με τον χώρο που διαθέτεις στο σπίτι σου. Σκέψου οτι το κλουβι θα πρέπει να χωράει ταίστρα, ποτίστρα, πατήθρες, παιχνίδια και ισως μπανιέρα...🙄 μαλλον και το 60Χ60Χ 70 μικρό μου φαινεται...
 
Back
Top